Marius Vasilescu

#Newspresso: Cariera in League of Legends, tensiuni intre Apple si Uber, startup de telefonie globala

Imagine principala
#Newspresso: Cariera in League of Legends, tensiuni intre Apple si Uber, startup de telefonie globala
Saptamana aceasta avem vesti despre una dintre cele mai mari conferinte de eCommerce din Romania, despre un gamer roman care face cariera in eSports, dar si despre tensiuni intre Apple si Uber sau despre cea mai mare listare la bursa din ultimul timp a unei companii de AI.

Saptamana aceasta va avea loc TeCOMM, una dintre cele mai importante conferinte din Romania despre eCommerce. Evenimentul de acest an va reuni cei mai importanti jucatori din industrie, proprietari de 

Afiniti se va lista la bursa, iar valoarea pentru care a fost evaluata este 1.6 miliarde dolari.Compania se bazeaza exclusiv pe inteligenta artificiala pentru a conecta reprezentantii de vanzari cu clientii. Aceasta este printre primele listari de o asemenea anvergura pe acest an.

Kobo a cumparat Shelfie, o aplicatie pentru ebook-uri reduse. Kobo este cel de-al treilea mare producator de eBook readere, dupa Kindle si Nook. Shelfie ajuta utilizatorii sa-si catalogheze librariile personale si sa cumpere ebook-uri reduse.

Tim Cook a amenintat ca va delista Uber din App Store.CEO-ul Apple nu este multumit faptul ca Uber incalca regulile Apple, urmarind utilizatorii fara permisia acestora. Mai mult decat atat, Uber a incercat chiar sa pacaleasca inginerii Apple.

Un roman de 17 ani face cariera jucand League of Legends. Andrei Dragomir joaca in echipa Unicorns of Love si participa la cele mai importante turnee din domeniu. La sfarsitul clasei a 10-a a avut de ales intre a termina liceul sau o cariera in eSport, acesta alegand-o pe cea din urma.

Un startup care promitea un card bancar unic va intra in faliment. Plastc s-a lansat in 2014 si a primit finantare de 9 milioane de dolari. Acum, dupa ce nu au reusit sa respecte promisiunea, vor intra in faliment. Cel mai probabil, investitorii vor ramane fara bani.

Un startup care ofera servicii de telecomunicatii prin satelit atrage 7.5 milioane de dolari.GoTenna doreste sa ofere utilizatorilor posibilitatea de a folosi telefonul oriunde in lume. Acest lucru este posibil prin intermediul unui dispozitiv care se conecteaza USB la laptop.

Knops a strans aproape 120.000 de euro finantare pe Kickstarter. Startup-ul are un proiect pentru un buton de volum care poate fi purtat in ureche. Campania mai are inca 10 zile de finantare, insa a strans deja de 4 ori suma necesara pentru proiect.

Marius Vasilescu este autor invitat la StartupCafe.ro si realizeaza saptamanal rubrica #Newspresso, o recenzie cu stiri despre afaceri din tehnologie. Marius a terminat Facultatea de Electronica si Telecomunicatii si lucreaza in domeniul telecom. Este pasionat de gadgeturi, ceasuri elvetiene si startup-uri din domeniul digital, subiecte pe care le abordeaza si pe revoblog
Parallax

Vizualizari
42
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri