Marius Vasilescu

#Newspresso: Youtube TV concureaza CATV-ul, Spotify ajunge la 50 de milioane, cum sa nu pierzi bani cu Pay Per Click

Imagine principala
#Newspresso: Youtube TV concureaza CATV-ul, Spotify ajunge la 50 de milioane, cum sa nu pierzi bani cu Pay Per Click
Saptamana aceasta vorbim despre noutati in domeniul streaming-ului audio/video. Spotify a ajuns la 50 de milioane de utilizatori, iar Google lanseaza YouTube TV in incercarea de a rivaliza cu abonamentul clasic la cablu. Avem si sfaturi pentru o campanie PPC de success, dar si informatii despre penetrarea AdBlock in Romania.

Mozilla a cumparat aplicatia Pocket. Aplicatia a debutat initial ca o extensie pentru Firefox ce iti permitea sa salvezi articole pe care nu ai timp sa le citesti. Ulterior a devenit mai mult decat un buton de salvare a stirilor, oferind cititorilor recomandari.

Sapte greseli PPC care pot consuma rapid un buget.Articolul ofera recomandari pentru o campanie pay per click reusita. Greselile comune pornesc de la texte care nu atrag clientii pana la ignorarea cuvintelor negative.

Elon Musk ia in considerea ideea unei fetite pentru marketing-ul Tesla. Compania producatoare de masini electrice nu produce momentan reclame, iar fata de clasa a V-a i-a sugerat lui Elon Musk sa utilizeze reclamele produse de fani.

Spotify a ajuns la o baza de 50 de milioane de utilizatori.Compania a crescut de la 30 de milioane de utilizatori anul trecut in martie, la 40 de milioane in septembrie 2016, pana la cei 50 de milioane de astazi. In total, incluzand si utilizatorii care au conturi gratuite, Spotify are 100 de milioane de clienti.

Google anunta YouTube TV. Serviciul va percepe o taxa de 35$ lunar si va fi un competitor pentru televiziunea clasica prin cablu. Google spune ca generatia tanara ar dori sa se uite la televizor, insa in aceleasi locuri in care consuma si continutul de pe telefon sau tableta.

Un startup pentru livrarea lucrurilor indispensabile in cazul situatiilor neprevazute.Un student de la Stanford a pus bazele unui startup care livreaza orice de la deodorant, la servetele, medicamente si leacuri pentru mahmureala.

70% dintre romani, deranjati de numarul mare de reclame din mediul online.Majoritatea romanilor (70%) nu agreeaza reclamele online, considerand ca numarul acestora este prea mare, in timp ce opt persoane din zece (79%) considera ca o marca ar trebui sa aiba principii morale, nu sa fie interesata doar de profit.

Managerul Intel VR spune ca realitatea virtuala va revolutiona jocurile. Desi este foarte mult interes in zona jocurilor VR, este greu de previzionat cum va evolua aceasta piata. Frank Soqui, GM Intel VR, spune ca realitatea virtuala va revolutiona jocurile in primul rand din perspectiva spectatorilor.

Un proiect a strans peste 100.000 de dolari pe Kickstarter pentru un costum VR. Costumul are diversi senzori si actuatori integrati pentru a simula exploziile sau loviturile cu ajutorul vibratiilor. Proiectul avea nevoie de 80.000 $ finantare si a strans peste 100.000 de dolari, desi inca mai sunt 28 de zile in care poate fi sponsorizat.

Marius Vasilescu este autor invitat la StartupCafe.ro si realizeaza saptamanal rubrica #Newspresso, o recenzie cu stiri despre afaceri din tehnologie. Marius a terminat Facultatea de Electronica si Telecomunicatii si lucreaza in domeniul telecom. Este pasionat de gadgeturi, ceasuri elvetiene si startup-uri din domeniul digital, subiecte pe care le abordeaza si pe revoblog.
Parallax

Vizualizari
11
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri