Marius Vasilescu

#Newspresso: Cum obtii bani pe Kickstarter, aplicatie pentru hateri, League of Legends peste NBA la audiente

Imagine principala
#Newspresso: Cum obtii bani pe Kickstarter, aplicatie pentru hateri, League of Legends peste NBA la audiente
Saptamana aceasta putem citi primele doua parti ale un ghid pentru cei care vor sa isi finanteze proiectul pe Kickstarter, dar si sfaturi pentru construirea unui brand puternic. Vorbim despre un serviciu de dating neconventional, dar si despre un serviciu in genul Uber pentru iubitorii de animale.  

O serie de articole incearca sa descrie pasii pentru a lansa un proiect de succes pe Kickstarter. Seria este scrisa de un utilizator care a finantat pana acum 5 proiecte pe Kickstarter. Va avea sase episoade din care momentan au aparut primele doua articole.  

Majoritatea retelelor sociale te ajuta sa te conectezi cu oameni care au aceleasi pasiuni si interese ca si tine. In schimb, aplicatia "Hater" are o alta abordare. Te ajuta sa iti gasesti partenerul in randul celor care dispretuiesc aceleasi lucruri ca si tine.

Firma romaneasca ai carei angajati lucreaza doar patru zile pe saptamana anunta ca este multumita de rezultate. Dupa aproape 6 luni in care angajatii au muncit doar de marti pana vineri, WebDigital a facut bilantul si anunta ca va continua experimentul, deoarece toata lumea e multumita: clientii, angajatii si patronii.

Campionatele de gaming atrag din ce in ce mai multi spectatori. Astfel, jocurile electronice ajung sa se comporte foarte asemanator cu sporturile conventionale. Un exemplu recent este cel in care ultimul meci din finala NBA a avut 30.8 milioane de spectatori, in timp ce finala unui campionat de League Of Legends a avut 43 de milioane.

Cum sa construiesti un brand in anul 2017? Sfaturi de la CEO-ul Glossier, o companie de cosmetice la moda peste ocean. Pe scurt, continutul original este foarte important atunci cand urmaresti sa cresti un brand nou. 

IMAX deschide sali de jocuri cu realitate virtuala in China, Regatul Unit si America. Sala din Los Angeles este echipata cu HTC Vive si are 14 zone in care jucatorii pot incerca titluri variate. Biletele au preturi intre 7 si 25 $. 

Soundtrack your Brand este un startup care se bazeaza pe Spotify pentru a oferi posibilitatea de a reda muzica in diverse spatii comerciale. Startup-ul suedez a primit recent finantare de 22 de milioane de dolari din partea mai multor investitori.

Parlamentul european a votat un plan de masuri pentru expansiunea robotilor si a respins taxa pentru a recalifica angajatii inlocuiti de roboti. Vanzarile de roboti industriali au crescut cu 15% anul trecut, si se ridica la o valoare totala de 46 de miliarde de dolari.

Un proiect de pe Indiegogo strange bani pentru productia unui walkie-talkie pentru telefoanele Motorola si nu numai. Dispozitivul se conecteaza la telefon si functioneaza pe frecvente ce ii permite sa transmita pana aproape de 10 km.

PawSquad este un serviciu din Marea Britanie adresat iubitorilor de animale. Prin intermediul unui site, proprietarii animalelor de companie pot chema la domiciliu veterinari inscrisi in sistem. Preturile pentru deplasari pornesc de la 60 $, iar pentru interventiile care nu pot fi facute la domiciliu exista si clinici incluse in sistem.

Marius Vasilescu este autor invitat la StartupCafe.ro si realizeaza saptamanal rubrica #Newspresso, o recenzie cu stiri despre afaceri din tehnologie. Marius a terminat Facultatea de Electronica si Telecomunicatii si lucreaza in domeniul telecom. Este pasionat de gadgeturi, ceasuri elvetiene si startup-uri din domeniul digital, subiecte pe care le abordeaza si pe revoblog.
Parallax

Vizualizari
56
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri