Raluca Abrihan

Site-ul de joburi SmartDreamers lanseaza o platforma de gestionare a recrutarilor pentru companii, dupa investitii de 150.000 euro

Imagine principala
Site-ul de joburi SmartDreamers lanseaza o platforma de gestionare a recrutarilor pentru companii, dupa investitii de 150.000 euro
SmartDreamers, platforma de joburi care a primit o investitie de 700.000 de euro anul trecut, laseaza un software de gestionare - procese de recrutare dedicat marilor companii care fac angajari.

Investitia in platforma InRecruit, lansata de startup-ul SmartDreamers, a fost de 150.000  de euro.

"Solutiile de recrutare sunt in general invechite si ramase in urma tehnologiilor disponibile in tarile vestice, iar asta ne-a impulsionat sa lansam InRecruit. Majoritatea companiilor gestioneaza procesul de recrutare in fisiere Excel si foldere. Vedem un potential mare pentru piata de software recruitment in CEE" a declarat Adrian Cernat, CEO SmartDreamers.

Unul dintre primii clienti din randul multinationalelor este Raiffeisen Bank Romania, care astazi gestioneaza procesul de recrutare cu ajutorul InRecruit.

In urmatoarele luni, compania a anuntat ca va implementa software-ul in cadrul altor companii mari, dar vor oferi o varianta accesibila tuturor firmelor, indiferent de dimensiunea acestora. SmartDreamers s-a dovedit deja un jucator activ pe piata recrutarii din Romania si Ungaria. Lansata in anul 2014, platforma a reusit sa atraga, de-a lungul celor doi ani, doua runde de investitii de tip Business Angel si o investitie de la 3TS Capital Partners.

Startup-ul SmartDreamers a fost fondat in 2014 de trei tineri din Targu Mures Adrian Cernat, Marius Huza si Mihai Ceusan.
Parallax

Vizualizari
81
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri