L.P.

Startup Weekend Cluj revine din martie cu editia - Take the 1st step

Imagine principala
Startup Weekend Cluj revine din martie cu editia - Take the 1st step
Startup Weekend Cluj se desfasoara in perioada 17-19 martie si este dedicat oamenilor creativi, cu idei de afaceri, pasiune si dorinta de-a le pune in practica. Evenimentul  isi propune sa creeze o punte intre comunitatea oamenilor din IT si celelalte comunitati din Cluj: medici, terapeuti, arhitecti si ingineri, designeri si artisti, peisagisti, chimisti si jurnalisti.

Pe parcursul editiilor anterioare, peste 520 de participanti au prezentat 160+ idei de afacere. Dintre acestea, 68 au fost transformate de catre o echipa intr-un prototip, o versiune demo de produs, sau o prezentare, incurajati si sfatuiti de 60+ mentori.

Conceptul de Startup Weekend a aparut in America, in 2007. Ceea ce a fost la inceput un grup de oameni care isi impartaseau din experienta si se ajutau reciproc, a evoluat in timp intr-o comunitate globala de antreprenori si viitori antreprenori. Sute de orase din 135+ tari au imprumutat aceasta idee, pentru ca ulterior, zeci de mii de oameni sa-si inceapa afacerile in cadrul unui eveniment marca Startup Weekend.

Evenimentul este sustinut de Google for Entrepreneurs. 

Biletele pentru eveniment pot fi achizitionate pana in 17 februarie iar pentru mai multe detalii puteti accesa pagina evenimentului.
Parallax

Vizualizari
22
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri