L.P.

Aplicatia URBY se extinde in sapte noi orase din Romania

Imagine principala
Aplicatia URBY se extinde in sapte noi orase din Romania
Dupa ce a obtinut o investitie de 300 000 de euro, startup-ul Urby se extinde in alte zone din tara si pregateste pentru anul viitor lansarea in Franta si Marea Britanie. Aplicatia prezinta organizat si integrat, evenimente culturale, sociale, sportive, activitati de familie si dezvoltare personala, servicii si locuri. De asemenea, este o varianta de promovare pentru furnizorii locali de servicii care isi pot crea un cont in cadrul aplicatiei, cu posibilitatea de a accesa instrumente suplimentare de marketing, achizitie si fidelizare a clientilor.
 
URBY include, momentan, urmatoarele orase: Alba Iulia, Arad, Bacau, Baia Mare, Braila, Brasov, Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Craiova, Iasi, Oradea, Ramnicu Valcea, Sibiu, Timisoara si Tirgu Mures. In topul oraselor cu cei mai multi utilizatori sunt Bucuresti, Sibiu, Cluj-Napoca, Timisoara, Brasov si Iasi.

"URBY este o aplicatie romaneasca apreciata si pe plan european. Suntem deja prezenti in Olanda si Germania, iar anul viitor planuim extinderea in Franta si Marea Britanie. Ne extindem in orice oras in care primim un numar semnificativ de solicitari", a declarat Ionut Munteanu, CEO URBY.

URBY reduce volumul urias de informatie din social media si alte canale online si foloseste algoritmi de inteligenta artificiala pentru a prezenta ceea ce conteaza pentru utilizator, in functie de domeniile sale de interes, locurile si evenimentele pe care le prefera.

De asemenea, adauga contributia editorilor si a utilizatorilor, care clasifica si recomanda cele mai in voga activitati.
 
Aplicatia URBY a fost dezvoltata de  Eventya Co. si integreaza evenimentele si ofertele locale din mai multe orase. Proiectul a fost selectat in MVP Academy, programul de accelerare pentru start-up-urile din domeniul tehnologiei, unde a reusit sa obtina o investitie de 300.000 Euro.

URBY a castigat premiul pentru cel mai bun pitch la Cluj Tech Fest, locul 2 la Best Travel Application, oferit de eTravelAwards, si s-a numarat printre finalistii Startup Spotlight, competitie care selecteaza cele mai bune startup-uri europene pentru a sustine un pitch in cadrul conferintei internationale How to Web.

Citeste si :

Parallax

Vizualizari
47
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri