Afaceri.ro, prima misiune economica in SUA: Antreprenorii romani  merg la targul CES din Las Vegas via Silicon Valley

Imagine principala
Afaceri.ro, prima misiune economica in SUA: Antreprenorii romani  merg la targul CES din Las Vegas via Silicon Valley
Afaceri.ro organizeaza, in premiera, o misiune economica in Statele Unite ale Americii, in perioada 2 - 12 ianuarie 2017, in care antreprenorii romani vor avea ocazia sa cunoasca si sa se familiarizeze cu mediul de afaceri american. Participantii vor merge la targul CES 2017 din Las Vegas, in San Francisco si la companii de tehnologie din Silicon Valley.

In aceasta misiune economica pot participa atat antreprenori romani din industria digitala, producatori, importatori si exportatori de produse de larg consum, cat si reprezentanti ai companiilor romanesti care doresc sa isi extinda afacerile pe piata din Statele Unite si sa se familiarizeze cu oportunitatile oferite de una dintre cele mai dezvoltate economii ale lumii.
 
Timp de 10 zile delegatia va lua parte, in Las Vegas, la Consumer Electronics Show (CES), cel mai mare targ de tehnologie din lume, si la vizite si intalniri cu cele mai mari companii din domeniul tehnologic din San Francisco si Silicon Valley. Antreprenorii romani au astfel posibilitatea de a intra in contact cu oameni de afaceri americani care pot duce la colaborari de business.

Misiunea economica in SUA continua obiectivul Afaceri.ro de a intari si creste comunitatea formata pe parcursul celor patru ani de existenta, de a conecta afaceri si de a crea valoare pentru mediul antreprenorial romanesc.
 
"Aceasta misiune Afaceri.ro se adreseaza companiilor cu potential de crestere si antreprenorilor ambitiosi care doresc sa isi dezvolte companiile si sa se extinda la nivel gobal. Invitam alaturi de noi start-up-uri, IMM-uri care isi propun sa vanda global, precum si universitati, clustere si administratii locale. Traseul ales va include intalniri cu distribuitori, vanzatori, promotori ai noilor tehnologii, investitori, inovatori etc. Ne vom intalni cu investitori si companii americane care cauta parteneri internationali si antreprenori talentati”, a declarat Marius Alexa, fondatorul programului Afaceri.ro.
 
CES Las Vegas 2017 are loc in perioada 5 – 8 ianuarie 2017 si este un eveniment global care a reprezentat, timp de 50 de ani si pana in prezent, platforma de lansare pentru inovatiile si tehnologiile care au schimbat lumea. Printre sutele de expozanti care si-au anuntat prezenta pana acum se numara: Adobe Systems, Google, GoPro, HTC Corporate, Huawei, Hyundai, Intel, Kaspersky, Lego, Lenovo, LG Electronics, Logitech, Microsoft, Nokia, NVIDIA, Panasonic, Philips, Polaroid, Samsung, Snapchat, Sony, Spotify, TP-Link, Toyota, University of Southampton Future Worlds Incubator, University of Tokyo, University of Utah, Volkswagen Group of America, Yahoo! Inc.
 
Antreprenorii interesati pot afla mai multe informatii de pe pagina misiunii economice Afaceri.ro SUA 2017, sau contactand organizatorii la adresa de email evenimente@arhipelago.com.

Pentru mai multe detalii:
Delia Olaru
Events Operations Manager 0732 635 726
evenimente@arhipelago.com
 
Despre Afaceri.ro

Conferintele Afaceri.ro reprezinta cel mai mare program national de conferinte locale de afaceri si sunt evenimente care aduna reprezentantii mediului de afaceri si ai administratiilor locale si nationale pentru a stimula dezvoltarea economica echilibrata pe intreg teritoriul Romaniei. Ele dezbat situatia actuala din mediul de afaceri si pun accent pe oameni, modele de urmat, noutati, informatie si inspiratie privind utilizarea noilor tehnologii, a managementului si marketingului modern si a instrumentelor de finantare. Acestea vizeaza potentialul de dezvoltare al fiecarei regiuni si reunesc fortele care pot genera crestere locala, eficienta si afaceri noi.
Parallax

Vizualizari
121
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri