Raluca Abrihan

Aplicatie ce supervizeaza recuperarea persoanelor cu dizabilitati locomotorii castiga finala nationala a Global Startup Awards

Imagine principala
Aplicatie ce supervizeaza recuperarea persoanelor cu dizabilitati locomotorii castiga finala nationala a Global Startup Awards
Startup-ul romanesc Mira Rehab, o companie de software din Cluj-Napoca care a creat o aplicatie care supervizeaza recuperarea persoanelor cu dizabilitati locomotorii, a castigat finala nationala a competitiei Global Startup Awards. Iata povestea acestui startup si lista celorlalti castigatori.

Compania MIRA Rehab a fost infiintata de patru studenti pasionati de tehnologia informatiei, Alina Calin, Andrei Cantea, Andrei Dascalu si Cosmin Mihaiu.

Impreuna, au proiectat o platforma software care sa faca recuperarea fizica distractiva si comoda pentru pacienti, transformand exercitiile fizice in jocuri video si folosind un senzor extern pentru a urmari si evalua progresul pacientilor.

Citeste mai multe despre Mira Rehab


Ceilalti 11 castigatori sunt:


Investor of the year: 3TS Catalyst Romania
Best IoT Startup by GE: Vector Watch
Most Influential Woman by SAP: Cristiana Bogateanu
Best Coworking Space: Nod Makerspace
Best Early Stage Startup, proudly supported in Romania by Startarium: Pony Car Sharing
Best Acceleration/Incubation Program by Infobip: Spherik Accelerator
Best Social Impact Startup, proudly supported in Romania by Uber: Axosuits
Best Indie Game Developer by MITO: Angry Mob Games
Best AI/Chatbot Solution: UIPath
Best Fintech: Mobilpay Wallet
Best User Experience:  Hipmenu

Castigatorii au fost alesi in urma unei jurizari realizate de profesionisti din mediul de business dar si de catre publicul larg. Startup-urile premiate in etapa nationala sunt calificate pentru competitia regionala Central European Startup Awards, care va avea loc pe data de 1 decembrie, la Ljubliana, Slovenia.

"Competitia nationala din acest an a Global Startup Awards a evidentiat efervescenta si potentialul de dezvoltare al ecosistemului antreprenorial din Romania. Felicitam toate startup-urile castigatoare si le dorim mult succes in etapa regionala!", a declarat Hajnalka Bessenyei, director Impact Hub Cluj-Napoca.
Parallax

Vizualizari
94
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri