RA

200 de startup-uri nominalizate in finala nationala a competitiei Global Startup Awards

Imagine principala
200 de startup-uri nominalizate in finala nationala a competitiei Global Startup Awards
200 de startup-uri tech au fost nominalizate in cele 12 categorii de
premii, printre care se numara si "Startup-ul anului", "Investitorul
anului", "Cel mai bun spatiu de co-working" sau "Cel mai bun program de
accelerare/incubare". Finala va avea loc pe 7 noiembrie.


Castigatorii sunt alesi de un juriu alcatuit din profesionisti din mediul de business din care fac parte si Cristian Colteanu, GE President & CEO for Romania, Bulgaria si Republica Moldova;  Dragos Petrea, Channels & General Business Head, South East Europe at SAP Romania; Nicoleta Schroeder, General Manager Uber Romania, Elizabeta Moraru, Industry Head la Google sau Mircea Vadan, Fondator al Cluj Startups, Program Manager la How to Web&MVP Academy. Startup-urile premiate in etapa nationala vor participa ulterior la competitia regionala Central European Startup Awards.

"Aceste start-up-uri formeaza o infrastructura nevazuta de inovatie si spirit antreprenorial de care avem nevoie pentru a ne dezvolta ca tara, pentru a fi mai competitivi" a spus Nicoleta Schroeder, General Manager, Uber Romania, unul din sustinatorii competitiei in Romania.

Lansat in 2012, programul Global Startup Awards premiaza startup-uri tech relevante din 25 de tari. Fiecare etapa nationala se concentreaza pe a nominaliza si a premia cele mai bune startup-uri cu o vechime de maxim 5 ani dar si ecosistemul local care le sustine.
Parallax

Vizualizari
13
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri