Raluca Abrihan

Uber extinde la nivel global serviciul sau de livrare mancare si cauta angajati in 24 de tari

Imagine principala
Uber extinde la nivel global serviciul sau de livrare mancare si cauta angajati in 24 de tari
​Compania americana Uber, cunoascuta pentru aplicatia si serviciul de ridesharing, se pregateste sa extinda serviciul sau de livrare mancare, UberEats in intreaga lume, iar in acest sens face investitii in marketing, este in cautare de noi angajati si ar putea chiar sa achizitioneze cateva firme din acest domeniu, din pietele vizate.

Planul de extindere al acestui serviciu include 16 orase din 12 tari europene, printre aceste orase se numara Moscova, Madrid sau Manchester. De asemenea, compania va intra cu UberEats si pe piata asiatica, in 11 orase, din 9 tari; cateva exemple: Hong Kong, Jakarta si Tokyo.

In Europa, un prim pas in acest sens a fost facut deja, in Amsterdam, unde soferii Uber au inceput, saptamana trecuta, sa livreze mancare. Aceasta lansare a coinicis cu ziua in care Takeaway.com – companie lider de piata in materie de comenzi si livrare mancare, in Olanda – a fost listata la bursa din Amsterdam.

Pana acum, UberEats este prezenta in 36 de orase, 27 dintre acestea fiind din Statele Unite – unde compania a inceput sa testeze serviciul de livrare mancare in urma cu doi ani, in Los Angeles. Primul oras din afara SUA in care Uber a introdus aceasta noua aplicatie a fost Paris, in urma cu un an.

“Avem in plan o strategie de extindere agresiva si care sunt sigur ca ne va ajuta sa intram cu acest business in noi oras si tari in acest an”, a declarat Jambu Palaniappan, recent numit director al UberEats pentru Europa, Orientul Mijlociu si Africa, pentru Reuters.

Presa internationala a scris despre aceasta strategie de extindere a UberEats in urma unui anunt prin care compania arata ca este in cautare de noi angajati in statele in care urmeaza sa se extinda.


Surse: Reuters, BusinessInsider
Parallax

Vizualizari
47
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri