Redactia

StartupCafe te trimite gratuit, o luna, la Upgrader Academy

Imagine principala
StartupCafe te trimite gratuit, o luna, la Upgrader Academy
StartupCafe.ro selecteaza in saptamana 19-25 septembrie 2016 doua startup-uri din comunitatea StartupCafe care vor avea posibilitatea sa participe gratuit la Upgrader Academy, un program de mentorat si networking de o luna destinat sprijinirii antreprenorilor aflati in primii ani de activitate.

Antreprenorii interesati sa participe, gratuit prin StartupCafe.ro, trebuie sa scrie, fie la finalul acestui articol, fie in comentariile articolului postat pe pagina de Facebook StartupCafe.ro ce activitate are startup-ul lor si, cat mai concret, de ce au nevoie sa participe la program.

StartupCafe.ro si Upgrader vor alege antreprenorii pe care programul ii poate ajuta cel mai eficient iar luni, 26 octombrie 2016, vor anunta ce startup-uri au fost selectate.

Academia se va desfasura in perioada 11.10.2016 - 15.11.2016, timp in care participantii vor parcurge un circuit gandit sa-i puna in diferite contexte si in legatura directa cu mai multi oameni de afaceri. Dupa inscrierea in program, fiecare start-up va fi evaluat de catre un panel format din antreprenori consacrati iar antreprenorii vor participa la workshop-uri de marketing, lean startup, financiar si business plan, vor avea intalniri individuale cu mentori si coach.

Ce antreprenori se pot inscrie

Pot participa la selectie antreprenorii aflati in primii ani de activitate sau cei care sunt pe punctul de a se lansa si urmeaza sa interactioneze cu primii clienti.

Ce antreprenori nu pot participa

Nu se pot inscrie la selectia pentru acest program antreprenorii care au doar o idee.

Din ce industrie trebuie sa fie startup-ul

Academia este deschisa pentru startup-uri din orice industrie. 

Upgrader Academy aduce in acelasi loc, intr-un circuit de o luna de zile, 30 de antreprenori si investitori cu o mare experienta de business care pot oferi startup-urilor mentorat, informatii si networking. Informatii detaliate despre program si agenda

"Ne aflam la editia cu numarul 2, in prima editie am avut alaturi 20 de antreprenori din domenii de activitate distincte, cu startup-uri incepute de 4 luni ori care au deja 3 ani de la infiintare. Parte dintre ei au descoperit noi oportunitati de dezvoltare, altii au inteles o serie de greseli, insa toti au plecat cu o imagine mult mai clara asupra propriului startup si cu un plan structurat, pe termen lung. Ei sunt primii alumni, acum invitam in comunitatea noastra un nou grup de startup-uri, asupra carora ne dorim sa avem un impact pozitiv pe termen lung". Constantin Stanciu, Co-fondator Upgrader.

Bogan Tudor, Fondator Class It: " Am decis sa ma implic in proiectul Upgrader pentru ca Romania are nevoie de o noua generatie de antreprenori. O generatie bine pregatita, cu valori puternice care pun educatia in centrul dezvoltarii afacerilor si care exploateaza abil oportunitatile. Daca fiecare dintre noi, ar oferi inapoi cate ceva din experienta proprie, acest lucru ar imbunatati considerabil viata tuturor."

Parte din lista mentorilor care se implica in proiect:
  • Dan Stefan, Co-Fondator Autonom Rent A Car
  • Orlando Nicoara, WeLoveDigital.ro 
  • Tiberiu Felber, Fondator Coaching Essence 
  • Mihai Patrascu, Fondator Evomag 
  • Al Kamara Fondator, Wave Division, 
  • Mircea Capatina, Co-fondator Smart Bill 
  • Dragos Nicolaescu, Lean Startup Mentor
  • Valentina Saygo, Fondator Ask for Accounting. 
Partenerii Proiectului

Popcorn Set, We Love Digital Unirii, Coaching Essence, Wave Division, 441 Design Studio, Elite Business Women, Cristian Nicolae Inspiration, Ziare.com, Business24, The Trends, Jurnalul de Afaceri, Profit.ro.


Scrie in comentariul tau de la finalul acestui articol ce activitate are startup-ul tau si de ce ai nevoie sa participi la program.
Parallax

Vizualizari
26
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri