RA

Cum s-au schimbat interesele romanilor in materie de gadgeturi. Ce prefera consumatorii

Imagine principala
Cum s-au schimbat interesele romanilor in materie de gadgeturi. Ce prefera consumatorii
​Anul acesta a adus schimbari importante in preferintele consumatorilor si anume cresterea vanzarilor de telefoane este de peste 80% fata de anul trecut, in timp ce, categoria de laptopuri nu mai detine titlul de cele mai vandute produse, inregistrand chiar o scadere de 6%, potrivit datelor retailer-ului IT, CEL.ro.

Dintre brandurile spre care se orienteaza cel mai des consumatorii, Samsung este in topul preferintelor cu 40% din vanzari, urmat la diferenta destul de mare LG cu 10% si Apple cu 7%.

Trendul de crestere a fost inregistrat pe mai multe categorii de produse. Cea mai notabila crestere apartine categoriei de aere conditionate unde s-au vandut peste 3000 de produse, cresterea fiind de peste 400% fata de 2016, mai arata CEL.ro.

Este urmata de categoria de electrocasnice mari cu o crestere de 300% si electrocasnicele mici -> 200%.

Pe site-ul www.cel.ro intra lunar aproape 3 milioane de vizitatori, cam de 3 ori traficul dintr-un mall. Accesarile de pe mobil au crescut cu peste 40% fata de anul trecut ajungand sa reprezinte in luna august 45% din traficul de pe CEL.ro, potrivit datelor transmise de companie.

CEL.ro este unul dintre cele mai mari magazine online cu capital integral romanesc care activeaza pe piata din Romania din anul 2004. Compania a inregistrat in anul 2015 vanzari de 40 milioane euro.
Parallax

Vizualizari
27
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu
poza de profil
Concept nou lansat in ROMANIA Buna ziua,Am vazut ca echipa voastra scrie mai multe articole tinandu-va la curent cititorii cu ultimele noutati. Intrucat echipa noastra a dezvoltat un proiect ce face parte din categoria gadget-urilor nou aparute pe piata, te invitam sa ne spui parerea ta despre acest nou concept in Romania - ne putem gandi la acesta ca fiind un magazin online cu livrare instant. Este functional de vineri in Mall Vitan.Te rog să arunci o privire la noi pe blog (https://gocase.ro/blogs/news/unic-in-europa-am-lansat-primul-magazin-online-cu-livrare-instant#) unde ai mai multe detalii și un video.Cu stima,Amalia Mocanu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri