RA

Platforma romaneasca Service-Return, invitata sa participe la Web Summit 2016, unde vrea sa atraga investitii pentru extinderea in SUA si Peninsula Iberica

Imagine principala
Platforma romaneasca Service-Return, invitata sa participe la Web Summit 2016, unde vrea sa atraga investitii pentru extinderea in SUA si Peninsula Iberica
Service-Return.com, platforma romaneasca de garantii si garantii extinse "door to door", oriunde din Europa, a fost selectata si invitata la Web Summit 2016, unul dintre cele mai mari evenimente de tehnologie din lume, ce va avea loc in Lisabona. Obiectivul companiei, prin participarea la eveniment, este atragerea de investitori puternici, care pot sustine extinderea Service Return in tarile din Peninsula Iberica, dar si in Statele Unite ale Americii, potrivit reprezentantilor Service-Return.

Service Return va fi prezenta la editia din acest an a Web Summit cu un stand expozitional, in cadrul proiectului Alpha, dedicat start-up-urilor. Evenimentul va reuni peste 50.000 de participanti, dintre care mai bine de 7.000 sunt directori executivi, si peste 20.000 de companii din 150 de tari.

"Ne bucuram ca am fost selectati si invitati sa participam la cel mai important eveniment de tehnologie din lume. Vom avea ocazia sa prezentam serviciile si businessul nostru principalilor jucatori din industria tech, obiectivul nostru fiind acela de a atrage mai multi parteneri puternici la nivel international. Inca de la inceput ne-am axat pe extinderea pe pietele mari din Vest, iar Web Summit este oportunitatea perfecta pentru a atrage atentia marilor jucatori, care traseaza trendul global al inovatiei tech",  declara Ionut Grossu, Managing Director Service Return.

Potrivit acestuia, participarea la Web Summit 2016 asigura cresterea vizibilitatii companiei in sectorul tech european si o mai buna pozitionare pe piata din Vest, unde consumatorii sunt mult mai constienti de necesitatea serviciilor oferite de companie.

Web Summit 2016
, eveniment organizat in perioada 7 - 10 noiembrie, la Lisabona, va avea, in acest an, printre speakeri si participanti, si directori executivi de la companii de top la nivel mondial, precum Renault, Logitech, Spotify, Manchester United, IBM, Withings, eBay, Cisco Systems, Twitter, General Electric, Amazon, American Express, Coca-Cola, Seedcamp sau Facebook.

La editiile anterioare Web Summit au participat si alti speakeri de renume, fondatori ai unor companii care au facut istorie pe plan international, precum Elon Musk (Tesla Motors), Ed Catmull (Pixar), Michael Dell (Dell Computer), Reed Hastings (NetFlix), Sean Rad (Tinder), Drew Houston (Dropbox), dar si Peggy Johnson, executive vice president la Microsoft, sau Bono, solistul trupei U2, cunoscut nu doar datorita talentului sau muzical, ci si ca investitor.

Service-Return.com este o companie ce asigura operatiuni de service "door to door", pentru retaileri si consumatori, in toate cele 28 de state membre ale Uniunii Europene. Compania preia, prin intermediul platformei online, tot fluxul de garantie, pentru retailerii care vor sa isi externalizeze serviciul de service. Pe langa serviciile de garantii pentru device-uri mobile, smartwatch-uri, ceasuri, laptopuri, televizoare si camere video, Service Return pune la dispozitia retailerilor si garantii extinse pe care acestia le pot vinde clientilor lor.  In prezent, Service Return lucreaza cu peste 20 de service-uri din Europa autorizate de marii producatori internationali, asigurand, totodata, si returul produselor, pentru magazinele online.
Parallax

Vizualizari
25
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri