L.P.

Antreprenoarele romance promovate la Lisabona si Londra

Imagine principala
Antreprenoarele romance promovate la Lisabona si Londra
Contextul actual al antreprenoriatului feminin in Romania si problemele pe care le pot intampina femeile in calitate de antreprenor vor fi dezbatute, la Lisabona, in cadrul unei conferinte organizata de Elite Business Women. Conferinta 'Ele au reusit" promoveaza antreprenoriatul feminin romanesc in capitala Portugaliei.

Evenimentul reuneste antreprenorii romani de pretutindeni si are ca scop prezentarea  modelelor de afaceri de succes initiate de romance precum si schimbul de know-how intre barbatii si femeile antreprenor.

De asemenea, vor fi dezbatute subiecte precum: contextul actual al antreprenoriatului feminin in Romania, probleme pe care le pot intampina femeile in calitate de antreprenor, modele de femei antreprenor, cum au reusit in fata esecului si, totodata, instrumentele cele mai importante pe care le folosesc femeile antreprenor in lume.

"Anul acesta, Europa si-a deschis portile pentru toate romancele antreprenor, iar prima astfel de conferinta internationala va avea loc la Lisabona (28 septembrie), urmand ca la sfarsitul anului sa extidem evenimentul si la Londra", a declarat Bianca Tudor, presedintele ELITE Business Women si organizatorul campaniei.

Invitatul special al conferintei este trainer-ul international Filipe Carrera, care va sustine un seminar despre importanta "networking-ului" intr-o afacere si despre cele 5 metode simple prin care se poate extinde reteaua, respectiv, afacerea la nivel international, un lucru din ce in ce mai uzual in societatea globalizarii.

Evenimentul este organizat de ELITE Business Women, in parteneriat Ambasada Romaniei la Lisabona si Institutul Cultural Roman din Lisabona si va avea loc in data de 28 septembrie 2016.

Campania nationala "Ele au reusit" a debutat in 2015 si s-a desfasurat in sase orase din tara: Bucuresti, Constanta, Cluj-Napoca, Rm. Valcea, Brasov si Iasi si a adus la un loc peste 1.300 de femei antreprenor, 70 de Speaker-i si mentori si peste 120 de parteneri.

"ELE AU REUSIT" este un ghid nescris al antreprenoriatului feminin, care vine sa inspire la nivel national si sa transmita un mesaj pozitiv: "Da, se poate si in Romania"! Ideea a aparut ca urmare a nevoii de a avea mai multe modele de femei antreprenor, de a cunoaste succesele, provocarile si motivatia acestor femei", sustine Bianca Tudor, presedintele ELITE Business Women.
Parallax

Vizualizari
43
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri