RA

Startup-ul romanesc T-Me Studios va participa la programul Startup Europe Comes to Silicon Valley, in Statele Unite

Imagine principala
Startup-ul romanesc T-Me Studios va participa la programul Startup Europe Comes to Silicon Valley, in Statele Unite
T-Me Studios , companie dezvoltatoare de aplicatii mobile cu sediul in Bucuresti, a fost selectata pentru a participa la programul Startup Europe Comes to Silicon Valley (SEC2SV), organizat de Mind the Bridge si EIT Digital.

Programul SEC2SV faciliteaza, pentru startup-uri de top din Europa, accesul la personalitati, fonduri si companii din America in vederea extinderii in SUA si/sau a colaborarii cu jucatori importanti de pe piata americana. T-Me Studios este singurul startup din Romania selectat sa participe la programul care va dura o saptamana, incepand cu 12 septembrie, si va trimite CEO-ii celor mai promitatoare startup-uri tech din Europa in Silicon Valley.
 
"15 scaleup-uri au fost selectate pentru a reprezenta Europa in acest program", anunta organizatorii pe EITdigital.eu, "in baza propunerilor primite de la organizatii partenere bazate in Silicon Valley care se concentreaza pe zone sau tari specifice din UE."'
 
Cofondatorii T-Me Studios, Laurentiu Victor Balasa si Matei Pavel, vor avea un inceput de toamna aglomerat, pregatind lansarea a doua aplicatii noi, pe piata internationala si, respectiv, pentru prima oara in istoria companiei, pe piata locala. In acest context, vestea participarii la SEC2SV ii bucura, oferindu-le ocazia sa valideze MVP-urile in fata greilor industriei tech ¬ precum si sa seteze intalniri cu partenerii americani cu care colaboreaza deja.

T-Me Studios se va afla in compania unor startup-uri europene ca MENIGA din Marea Britanie sau SHOPFULLY din Italia, unul din criteriile pentru selectia participantilor fiind o crestere mai mare de 20% de la an la an, ca venit sau numar de angajati.

Compania este printre putinele startup-uri participante la SEC2SV care nu a ridicat capital de la data infiintarii sale si pana in prezent.

T-Me Studios este o firma fondata in Romania la finalul lui 2013, care dezvolta aplicatii de mobil.

"Ne-am cladit un renume ca publisher prolific pe Google Play, cu mai mult de 6.000 de aplicatii publicate pana in prezent si zeci de milioane de useri in aplicatiile din portofoliu", spun reprezentantii companiei.
Parallax

Vizualizari
56
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri