RA

Impact Hub Bucharest si-a dublat cifra de afaceri anul trecut, ajungand la 850.000 de euro

Imagine principala
Impact Hub Bucharest si-a dublat cifra de afaceri anul trecut, ajungand la 850.000 de euro
Unul dintre cele mai longevive spatii de coworking (colaborative) din Capitala, Impact Hub Bucharest, a inregistrat anul trecut  o cifra de afaceri consolidata de peste 850.000 euro, in crestere cu peste 100% fata de anul precedent.

Impact Hub a fost lansat in 2012 la initiativa a trei investitori Vlad Craioveanu, Alexandra Pode si Oana Paun. Cei trei se cunosc inca din perioada facultatii si au mai fosti implicati si in alte businessuri. Hub-ul se sustine din patru surse majore: abonamentele membrilor, inchirierea spatiului de evenimente si serviciile conexe, programele de accelerare si incubare (fee-uri, sponsorizari, finantari, in functie de program), colaborari cu organizatii corporate sau non-profit pentru diferite proiecte speciale.

"Ideea lansarii Impact Hub a aparut in contextul in care o parte din echipa de acum a lucrat inca din 2010 la initierea si cresterea unei comunitati care sa sustina antreprenoriatul social - roPot. Pe masura ce comunitatea roPot a crescut, a inceput sa devina clara nevoia unui loc in care membrii sa poata lucra si sa se poata intalni", declara Oana Paun, managing director Impact Hub Bucharest, intr-un interviu pentru Startup Cafe.

Vezi aici harta HUB-urilor din Romania

Pe langa spatiul colaborativ de lucru care a gazduit pana in prezent peste 800 de membri si evenimente speciale dedicate acestora, organizatia a initiat si dezvoltat o serie de programe de incubare si accelerare a startupurilor, sesiuni de mentorat si evenimente Business Clinics pe diferite teme de interes. Peste 2,000  de evenimente au fost organizate de-a lungul celor patru ani de existenta, adunand peste 80,000 de participanti. Hubcelerator, 60 Day Challenge, Impact Festival, Connection, sunt cateva dintre proiectele demarate de Impact Hub Bucharest, arata reprezentantii hubului.

Printre startup-urile care s-au lansat si dezvoltat cu succes in cadrul programelor Impact Hub Bucharest se numara Sunday Bagels, Iutta, Aviziero, Wild Thing, Dare to Rug, TrainerTour, SoupLoop, Upside Down, Cobi Bicycle, Stai Sa-ti Povestesc, Echoz, Bunicel.

Citeste povestea Impact Hub Bucharest
Parallax

Vizualizari
69
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri