CZ

Cei ​3 romani care vor pleca in America, la Summitul Global al Antreprenoriatului, unde este asteptat si Barack Obama

Imagine principala
Cei ​3 romani care vor pleca in America, la Summitul Global al Antreprenoriatului, unde este asteptat si Barack Obama
Trei antreprenori romani vor participa la Summitul Global al Antreprenoriatului (GES), care va avea loc in perioada 22-24 iunie 2016, in SUA, la Palo Alto, un importat centru de afaceri al Americii, in care isi au sediul companii de tehnologie ca Hewlett-Packard (HP), Tesla Motors sau Skype. La reuniune este asteptat si presedintele SUA, Barack Obama, a transmis, marti, Ambasada SUA la Bucuresti, intr-un comunicat remis StartupCafe.ro.

Cei trei antreprenorii romani carevor merge la summitul californian sunt: Elena Cobianu (co-fondatoare a Decadoo), Catrinel Fratean (co-fondatoare a Fotocolaj) si Vlad Craioveanu (co-fondator al Impact Hub). Ei se vor alatura unui numar de peste 700 de antreprenori din intreaga lume, investitorilor, conferentiarilor si liderilor din domeniul antreprenoriatului.

Pe langa presedintele american, Barack Obama, la GES 2016 vor veni si secretarul Comertului, Penny Pritzker, administratorul Agentiei pentru Mici Companii, Maria Contreras-Sweet, directorul Agentiei Americane pentru Dezvoltare Internationala (USAID), Gayle Smith, ambasadorul global pe probleme de gen, Catherine Russell, si secretarul adjunct de stat pentru diplomatie publica, Richard Stengel, precum si alti oficiali din Guvernul SUA, conform sursei citate.

Aceasta reuniune la varf va fi a saptea dintr-o serie gazduita anterior de catre SUA si guvernele Turciei, Emiratelor Arabe Unite, Malaeziei, Marocului si Keniei. Organizand reuniunea din nou in Statele Unite, presedintele Obama isi demonstreaza angajamentul fata de crearea de punti care sa ne ajute sa gasim impreuna solutii la problemele globale.
Parallax

Vizualizari
19
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri