Redactia

Instrumente pentru dezvoltarea afacerilor locale: o noua conferinta Afaceri.ro, 11 mai 2016, Brasov

Imagine principala
Instrumente pentru dezvoltarea afacerilor locale: o noua conferinta Afaceri.ro, 11 mai 2016, Brasov
Suita de conferinte Afaceri.ro revine, pentru a patra editie, la Brasov, pe 11 mai 2016 cu teme de interes pentru antreprenorii locali: noile finantari active 2014 - 2020, povesti antreprenoriale de succes, reglementarile noului Cod Fiscal, utilizarea metodelor de marketing online in promovarea afacerii. Toate aceste subiecte vor fi discutate prin intermediul unor prezentari interactive, dezbateri si ateliere de lucru sustinute de profesionisti in domeniu.

Evenimentul va avea loc incepand cu ora 13:00, la Hotel Lux Divina si este organizat de Arhipelago si APEC, in parteneriat cu compania brasoveana Alchemy Consulting & Training prin divizia dedicata organizarii de evenimente, Impact Events.

”Anul 2016 este un an important cu o prognoza optimista de crestere economica, cu noi programe de finantare deschise si cu un nou val de antreprenori brasoveni care vor sa obtina performanta in mai multe domenii. Temele propuse vin in intampinarea acestor noutati si isi propun sa sprijine cresterea afacerilor locale” spune Marius Alexa, Fondator Afaceri.ro.

Printre speakerii care au acceptat invitatia se regasesc:
Excelenta sa, ambasador Angela Filote (Reprezentanta Permanenta a Romaniei la Bruxelles),
Carmen Marcus
(consilier economic Semestrul european Bruxelles),
Stelea Laurentiu (secretar de stat Ministerul Fondurilor Europene),
Andrei Rosu (ultramaratonist, coach, sustinator Hospice Casa Sperantei),
Ovidiu Popica (Project Manager Startup Cafe),
Zoltan Szigeti (Presedinte, The Group),
Sorina Blejan (Camera de Comert si Industrie Brasov),
Marius Maier
(Owner, CMC GRUP Broker de Asigurare),
Buta Nicoleta
(director OJFIR Brasov - Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale),
Vajda Lajos (vicepresedinte Clustero - Asociatia Clusterelor din Romania),
Ciprian B. Visan (presedinte A.O.A. Proinvest Brasov),
Adrian Teposu (CEO Contana),
Roxana Manzatu (Asociatia Start Voluntar),
Sorin Peligrad (Trainer, coach),
Marius Alexa (CEO, Arhipelago).

Pentru a da un plus de valoare continutului din cadrul conferintei, puteti trimite intrebari speakerilor evenimentului.

O atentie deosebita va fi acordata subiectelor legate de Reglementarile noului Cod Fiscal si New Media & Online Marketing. Aceste teme vor fi aprofundate in cadrul sesiunilor de tip atelier:
  • Sesiunea ”Reglementarile noului Cod Fiscal”: specialisti in fiscalitate de la Contana vor aborda tematica folosind spete concrete si situatii des intalnite in practica de afaceri.
  • Sesiunea ”New Media & Online Marketing”: impreuna cu un expert in comunicare online, un specialist in marketing online, un  antreprenor local de succes, si, vor discuta cum poate fi pus internetul la lucru pentru afacerile mici si mijlocii.
Dupa eveniment, persoanele care au achizitionat biletul VIP, vor avea acces suplimentar la degustarea de vinuri organizata de catre Casa de Vinuri Cotnari si networking restrans cu speakerii si partenerii evenimentului, dar si la degustarea de produse de la Casa de Turta Dulce si Luado Chocolate. Spre final, veti putea participa la tombola cu carti, din domeniul de business, oferite de catre Bookcity.

Link-uri utile:

Evenimentul este realizat cu sprijinul partenerilor: CMC Grup Broker de Asigurare, Allbiz, Cotnari, WinMENTOR Enterprise, Camera de Comert si Industrie Brasov, Impact Events, Cluster agrofood Tara Barsei, Tea Garden, JCI Romania, JCI Brasov, StartupCafe.ro, Happy Moms, Centrul pentru Copii si Tineret Sf Sebastian Brasov, Bookcity, Promos Collection, Exonia, Autonom, La Casa de Turta Dulce, HotNews, newsbv.ro, 24 FUN Brasov, Iubim Brasovul,romanticu.org, Gazeta Brasovului, Best of Brasov, Forbes, Jurnalul de Afaceri, Fundatia Post Privatizare, Finantare.ro, PlanDeAfacere.ro, Managementul-Proiectelor.ro, Intreprinzatori.ro, Meteo.ro.
Parallax

Vizualizari
11
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri