Redactia

WebPR: Oportunitati de afaceri in China: Conferinta pentru antreprenori, la Shanghai si Beijing

Antreprenorii romani care vor sa exploreze oportunitatile de afaceri cu
China au posibilitatea sa participe, intre 27 iunie - 5 iulie 2016  la o
conferinta ce va inlesni contacte de afaceri cu firme si antreprenori
din Shanghai si Beijing precum si la tirgul Mobile World
Congress din Shanghai. Pe langa intalniri cu
mediile de afaceri din cele doua metropole antreprenorii vor putea
relationa informal cu posibili parteneri chinezi, in
cadrul programului cultural si turistic inclus in deplasare. Marius
Alexa, presedintele
companiei Arhipelago care opereaza platforma Afaceri.ro, ofera detalii
suplimentare.

"Sunt invitati antreprenori si specialisti din multiple domenii care doresc sa lege relatii de afaceri cu parteneri din China. Fie ca vorbim de exportatori, importatori sau alte tipuri de tranzactii, Afaceri.ro este platforma potrivita prin intermediul careia cei interesati isi pot gasi contacte de afaceri relevante. Cred ca un punct major de interes este si oportunitatea de a participa la Mobile World Congress Shanghai, unul dintre evenimentele majore din lume in domeniul tehnologiilor mobile.

Este insa esential sa evidentiez mecanismul de gestionare a contactelor de afaceri pe care il pune la dispozitie Afaceri.ro: noi trimitem profilul delegatului si interesele sale, iar partea chineza va invita la discutii o serie de potentiali parteneri potriviti. E bine de subliniat si faptul, pe care cei ce cunosc mediul de afaceri din China il stiu deja, ca pentru siguranta, predictibilitatea afacerilor derulate acolo cu parteneri locali e foarte important sa existe un sprijin, o recomandare din partea oficialitatilor. Este exact ceea ce platforma noastra ofera. In plus, mai trebuie adaugat si faptul ca, in acest moment, in China se afla in curs un demers major de tranzitie catre un mediu de afaceri care sa se orienteze in tot mai mare masura catre consumul intern de produse si servicii. Ceea ce poate oferi oportunitati interesante antreprenorilor romani care vor sti sa exploateze aceste tendinte”.Marius Alexa spune ca ar fi o mare greseala daca antreprenorii romani, companiile romanesti, ar ignora China, in general Asia de Sud Est, unanim considerata drept cea mai dinamica regiune in plan economic la nivel global. "In actuala economie globalizata, relatia cu piata si producatorii chinezi isi gaseste un loc aparte in agenda managerilor romani. Fie ca suntem in concurenta, fie ca le vindem produsele sau cautam sa ”ciupim” un pic din imensa piata chineza, noi trebuie sa fim conectati cu China pentru ca face parte din regula jocului si nu putem sa ignoram enormele oportunitati ale acestei zone. Multi oameni de afaceri din regiunea noastra deruleaza de ani buni afaceri cu China, iar ce isi propune acum Afaceri.ro este sa ofere intr-un cadru consolidat, adaptat nevoilor individuale ale fiecaruia, posibilitatea de a realiza contacte de afaceri utile pentru companiile care cauta investitii, posibilitati de export al produselor agroalimentare sau alte colaborari in plan comercial. La ora actuala este imposibil sa ignori potentialul imens oferit de piata chineza".

In esenta, programul contine puncte de interes relevante in planul afacerilor dar este atractiv si din punct de vedere turistic, oferind posibilitatea de a vizita doua dintre marile metropole ale lumii, dintr-o tara cu  o civilizatie milenara. "Vom face primul popas in Shanghai - capitala economica a Chinei, unde vom participa la targul de tehnologie, vom organiza apoi prima editie a Conferintei Afaceri.ro-Shanghai, urmata de o serie de intalniri de afaceri, iar ulterior mergem la Beijing unde organizam a doua editie a Conferintei Afaceri.ro-Beijing. Participam la un curs special si foarte util privind bunele practici de afaceri in China si, bineinteles, vom avea o sesiune de intilniri de afaceri".

Detaliile conferintei pe scurt

Durata misiunii: 9 zile (
27 iunie - 5 iulie 2016)
Evenimente:
  • 2 conferinte Afaceri.ro,
  • Mobile World Congress 2016 Shanghai
  • sesiuni de business matching,
  • intalniri cu mediile de afaceri din Shanghai si Beijing
  • networking informal in cadrul programului cultural si turistic.
Ce avantaje au antreprenorii
  • oportunitati de export in China,
  • participarea gratuita la Mobile World Congress
  • obtinerea de insight-uri din piata chineza,
  • business matching & networking

Pentru
companiile din IT&Telecom, dar si pasionatii de tehnologie,
misiunea economica include si posibilitatea de participare gratuita la Mobile World Congress 2016.

Evenimentul
este organizat de Arhipelago si APEC, in parteneriat cu ARIEA,
Tisunion, Tehnopolis, Entreprise Europe Network si Travis Corporate
& Events.

Parallax

Vizualizari
55
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu
poza de profil
munca multa Manageri/patroni sa munceasca 9-10 ore zilnic in primii ani de activitate pentru a avea profit, si a castiga clienti.

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri