Redactia

Cum se construieste o afacere profitabila in 2016? Rezerva locul la Conferinta Afaceri.ro, 26 februarie 2016, Bacau 

Imagine principala
Cum se construieste o afacere profitabila in 2016? Rezerva locul la Conferinta Afaceri.ro, 26 februarie 2016, Bacau 
Schimbarile Codului Fiscal, viitoarele alegeri locale si parlamentare, rata de absorbtie a fondurilor europene, vulnerabilitatile economiilor vecine (dar si asiatice sau americane) sunt cateva dintre subiectele ce vor fi abordate la o noua conferinta organizata de Afaceri.ro, pe 26 februarie 2016, la Bacau.  

Peste 11 speakeri - antreprenori, consultanti, specialisti in marketing - vor vorbi, timp de o zi, despre provocarile anului, oportunitatile de finantare europeana, cum pot fi imbunatatite strategiile de marketing cu ajutorul mediului online si care sunt tendintele in domeniul constructiilor si amenajarilor.  

"Anul 2016 se anunta un an important, cu o prognoza de crestere economica, cu doua randuri de alegeri politice, cu noi programe de finantare deschise si cu un nou val de antreprenori care vor sa obtina perfomanta in mai multe domenii. Toate aceste lucruri ne ambitioneaza sa ridicam nivelul intalnilor si de aceea am invitat alaturi de noi specialisti, antreprenori ambitiosi si lideri vizionari", spune Marius Alexa, CEO Arhipelago, organizatorul conferintelor Afaceri.ro.  

  • Din 2016, plafonul veniturilor de la care microintreprinderile datoreaza impozitul pe profit s-a majorat de la 65.000 de euro la 100.000 de euro, iar impozitul pe dividende a fost redus de la 16%, la 5%. Ce impact au astfel de masuri pentru antreprenorii romani? Poti afla mai multe de la Mirabela Miron, manager general al firmei AVISSO, compania specializata in Accounting Services, Human Resources si Business Consulting. 
  • Comisia Europeana isi pastreaza tonul optimist referitor la cresterea economica a Romaniei; in acest an, PIB-ul ar creste cu 3,6%, insa motorul acestei cresteri va ramane cererea interna, tara noastra avand in continuare o contributie neta negativa a exporturilor. La conferinta Afaceri.ro, din 26 februarie 2016, vei putea vedea ce inseamna aceste numere pentru afaceristii romani si daca vor fi atinse, mai ales ca acest an vine la pachet cu alegerile locale si parlamentare.  
  • Noua lege a darii in plata ameninta cresterea timida din industria constructiilor. Ministerul Finantelor, BNR si bancile anunta ca aceasta lege, care tocmai ce-a fost votata in comisiile Senatului inseamna si disparitia programului Prima Casa la care au apelat pana acum 160.000 de romani. Analizam impactul acestei masuri si vedem noile tendinte in domeniul constructiilor cu speakerii prezenti la conferinta din 26 februarie.  
  • Modul in care mediul online si dezvoltarea tehnologica accelerata influenteaza modelele de afaceri, politicile de marketing si intrumentele de lucru va fi dezbatut in sesiunea "New media & marketing online" care ii va avea ca speakeri pe Marius Alexa (Arhipelago), Marius Sescu (online marketing specialist) si Valentin Burlacu (fondator al studiourilor de film Rofilco).  

Alti speakeri prezenti la Conferinta din 26 februarie:
  • CorneliuPricope, Director, CAEx Bacau
  • Nick Vercruyssen, CEO al grupului de firme ISSCO
  • Marius Maier, Manager General & Owner, CMC GRUP Broker de Asigurare
  • Marilena Dinu, Director General, D.D.E. Trading
  • Dana Ghinet, Manager partener, Acces Project Investments  
Link-uri utile: 

Detalii despre programul complet al conferintei Afaceri.ro din 26 februarie 2016 . 

Poti rezerva locul acum completand formularul de inscriere la conferintaLocurile sunt limitate!


Evenimentul este organizat de Centrul de Afaceri si Expozitional "Mircea Cancicov" Bacau, Arhipelago si APEC, cu sprijinul partenerilor: Avisso, CMC Grup Broker de Asigurare, Acces Project Investments, O-Bag Store, Hambarul lui Eustache, WinMentor Entreprise, Promos Collection, Exonia, Autonom, JCI Romania, Fundatia Comunitara Bacau, Advertica, Brand&Build, MariusSescu.ro, AlexandraHustiu.ro, Forbes, Jurnalul de Afaceri, Fundatia Post Privatizare, Finantare.ro, PlanDeAfacere.ro, Managementul-Proiectelor.ro, Intreprinzatori.ro, Meteo.ro.
Parallax

Vizualizari
21
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri