R.A.

O companie clujeana a lansat un soft de gestionare a afacerii, dupa investitii de 250.000 euro. Ce ofera si care este costul de utilizare al acestuia

Imagine principala
O companie clujeana a lansat un soft de gestionare a afacerii, dupa investitii de 250.000 euro. Ce ofera si care este costul de utilizare al acestuia
Compania clujeana LIFE IS HARD (LIH) a lansat platforma software de gestionare in cloud a afacerii, eOKEY.ro, dupa o investitie de 250.000 euro. Aceasta este destinata micilor antreprenori (PFA, SRL-D) si microintreprinderilor (SRL-uri pana in 50 de angajati, iar pretul lunar al abonamentelor incepe de la 14 euro, dar accesul afacerilor mici este gratuit.

"Dezvoltarea aplicatiei a durat arpoximativ 2 ani, a presupus o investitie de peste 250.000 euro din partea companiei, iar aceste eforturi au fost facute pentru ca mediul de afaceri romanesc nu a avut, pana acum, acces la o solutie software performanta de managament al afacerii care sa permita mentinerea costurilor la un nivel accesibil si pentru micii intreprinzatori", mentioneaza Erik Barna, CEO-ul companiei LIFE IS HARD. (Work soft.)

Platforma isi propune sa gestioneze si sa eficientizeze patru tipuri de resurse: banii, angajatii, clientii si timpul si sa ii ajute pe antreprenori si pe angajatii acestora sa isi organizeze activitatea. Aplicatia permite accesul in timp real la informatii  legate de activitatea afacerii.

"Dezvoltarea aplicatiei nu se opreste odata cu lansarea ei pe piata. In acest moment, am lansat doar modulele considerate CORE - minim necesare pentru functionarea sanatoasa a unui business. Sunt prevazute inca 16 module care vor fi lansate pe parcursul perioadei de dezvoltare si consolidare a aplicatiei (in urmatorii 2 ani). In functie de feedback-ul utilizatorilor, vom remodela prioritatile de dezvoltare pentru noile module prevazute si, de asemenea va urma o perioada de specializare a aplicatiei pe anumite verticale din economie", mentioneaza CEO-ul Erik Barna.

Platforma este accesibila online, pe baza de abonamente lunare, ce incep de la 14 euro, iar pentru PFA-uri si SRL-D-uri aceasta este gratuita.

LIFE IS HARD este prima companie romaneasca de software listata la Bursa de Valori Bucuresti - piata AeRo - si face parte din GRUPUL APS, detinut de antreprenorul Catalin Chis. Printre produsele dezvoltate de LIH se mai numara 24Broker.ro, 24Routier.ro, MedXline.
Parallax

Vizualizari
189
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu
poza de profil
! Securitatea datelor in urma citirii "termenilor si conditiilor de utilizare ..." am dat peste un paragraf care ma face sa ma gandesc de 2 ori "(...)Daca ai instrainat sau ti-au fost sustrase prin orice modalitate datele de acces la contul tau, vei fi raspunzator de utilizarea acestora, indiferent daca aceasta se face cu sau fara voia ta(...)" . Este o parere strict personala si consider ca e o problema a securitatii cibernetice, si a datelor stocate, e o societate comerciala care desfasoara tranzactii, date cu caracater personal si multe alte informatii care ar fi vulnerabile. Aceasta mica fraza "sustrase prin orice modalitate datele de acces la contul tau" ma face sa scriu acest coment , in ideea unei critice constructive. Va respect munca depusa, de aceea sper sa va fie de folos cele mentionate.

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri