Claudiu Zamfir

De la idee la afacere: Startupuri românești, așteptate la acceleratorul olandez susținut de Google, Amazon sau ING

Imagine principala
startup accelerator olanda

Startupuri și echipe românești cu idei de afaceri în domeniile FinTech și CyberSecurity sunt invitate să se înscrie la selecția pentru admiterea într-un accelerator olandez de business, susținut de companii globale ca Google, Amazon sau ING, pentru care s-au deschis deja înscrierile, au informat organizatorii.

Înscrierile pentru programul Startupbootcamp FinTech & CyberSecurity se fac on-line, AICI, iar pe data de 3 iulie 2017, la București, startupurile și echipele românești vor putea participa la ziua FastTrack, care face parte din turneul său internațional.

10 cele mai promițătoare startupuri selectate vor fi invitate să-și prezinte ideile inovatoare echipei Startupbootcamp și colegilor antreprenori, să primească feedback de la mentori și să afle mai multe despre programul de accelerator FinTech & CyberSecurity de la Amsterdam.

În programul intensiv de accelerare de 3 luni de la Amsterdam, 10 startupuri selectate ”vor lucra cu 150 de mentori, parteneri și investitori pentru a realiza produse, servicii și afaceri de nivel mondial, cu obiectivul final de a deveni companii durabile din industrie” -susține Startupbootcamp.

La sfarsitul programului din Olanda, startupurile își vor prezenta ideile inovatoare într-un pitch în fața a sute de investitori, parteneri și mentori, la Ziua Demo.

Programul Startupbootcamp FinTech & CyberSecurity spune că este susținut de parteneri care includ mari branduri globale precum Amazon, Cisco, Google, Intel, ING, ABN-AMRO, Volksbank.

Cine se poate înscrie la selecție

Orice startup care operează în industriile FinTech, CyberSecurity sau InsurTech este încurajat să se alăture evenimentului FastTrack de la București. Se caută mai ales firme din următoarele domenii:

 • Blockchain
 • Soluții de plată on-line
 • Piețe de capital și management al activelor
 • Automotive Security & Finance (finanțare și securitate în domeiul auto)
 • RegTech (tehnologii de reglementare)
 • Enabling Technologies (tehnologii care aduc schimbări rapide ale capacităților utilizatorilor)
 • Analiza datelor și comportamentului
 • Cyber ​​Iron & Identity Management
 • Cloud & Data Privacy (cloud și gestioarea datelor personale)
 • Seuritate in internet of things (IoT - internetul lucrurilor) și drone
 • Tehnologii de administrare a sistemelor de pensii
 • Asigurări și Cyber-insurance (asigurări care acoperă incidente informatice)
   

Ce vor obține startupurile admise

La evenimentul FastTrack de la București, Echipele românești vor avea ocazia să învețe din feedback-ul personalizat pe care îl primesc, precum și din feedback-ul primit de alte echipe. Fiind un eveniment informal, participanții vor avea șansa de a intra în legătură cu mentorii și cu alte echipe participante din ecosistemul local.

FastTrack va avea loc la sediul partenerului local, NN Asigurări de Viață, de la Opera Center, strada Costache Negri, nr. 1-5, București.

 

Parallax

Vizualizari
902
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri