Raluca Abrihan

Platforma de muzică prin streaming SoundCloud concediază 40% dintre angajaţi

Imagine principala
soundcloud

Platforma de muzică prin streaming SoundCloud a anunţat că îşi va concedia 173 de angajaţi, adică 40% din întreaga echipă şi închide biroul din Sans Francisco şi posibil şi pe cel din Londra, în încearcarea de a trece pe profit.
 

Compania a anunţat încă din luna ianuarie că se confruntă cu probleme financiare.

În această industrie a pltaformelor de streaming n-am petrecut ulmii ani încercând să creştem aceasta afacere şi doar în ultimele 12 luni am reuşit să ne dublam veniturile. Cu toate acestea, trebuie să ne asigurăm că acest trend de creştere va continua şi că vom avea succes şi pe mai departe. Iar ca să putem face asta e nevoie sa tăiem din chletuieli, să continuăm să ne promovăm şi să creştem veniturile din abonamente şi să ne concentram asupra punctului nostru forte – artiştii şi compozitorii”, spune Alex Ljung, co-fondator şi CEO SoundCloud, citat de CNBC.

În ultimele zile au circulat zvonuri potrivit cărora mai multe companii vor să cumpere SoundCloud, cel mai des fiind amintit Deezer.
 

Potrivit cofondatorului, platforma SoundCloud va rămâne disponibilă în 190 de ţări.

Serviciul online SoundCloud a pornit ca platformă pentru DJi şi a devenit popular în rândul muzicienilor pentru interfaţa simplă şi uşurinţa cu care poate fi folosit, mai adaugă News.ro.

În prezent, Soundcloud are aproximativ 175 de milioane de ascultători şi o vastă arhivă muzicală.

Parallax

Vizualizari
1170
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri