Raluca Abrihan

O firmă românească producătoare de fursecuri şi prăjituri intră pe piaţa din China

Imagine principala
Claudia Nacu, fondatoarea Secretul Bunicii

Brandul românesc Secretul Bunicii vrea să vândă în acest an fursecuri şi prăjituri făcute după reţete tradiţionale în valoare de peste 3 milioane de euro, din care 15% pe piaţa chineză.

 

Compania a pornit din dorința de a aduce pe piață produse diferite, care să respecte gustul și tradiția consumului de prăjituri autohtone, spune Claudia Nacu, cea care a lansat împreună cu soţul ei brandului Secretul Bunici

Printre produsele lansate de acest brand se numără: negresă cu nuci, prăjitură cu vișine, bușeu cu gem de fructe și glazură, șprițat cu lapte și glazură, fursecuri cu stafide. Acestea sunt vândute în țară în peste 12.000 de locații, printr-o rețea de 74 de distribuitori. Iar, în prezent, aproximativ 15% din producția Secretul Bunicii este dedicată piețelor externe în state precum Belgia, Spania, Rusia, Italia, Cipru și Germania. La acestea urmează să se alăture și China, parteneriat care va dubla volumul produselor vândute în afara țării, după cum estimează antreprenoarea.

Pentru 2016, cifra de afaceri a fost de 2.550.000 euro, iar prima parte a anului 2017 a adus o creștere de 25% față de aceeași perioadă a anului trecut.

Firma a intrat pe pieţele externe prin participarea la diferite târguri de specialitate.

”Prima deplasare în afara țării a fost în octombrie 2015, la expoziția internațională Anuga din Köln, în Germania. Anul următor au fost deplasări în Barcelona, Amsterdam și Paris. În China, produsele realizate noastre sunt expuse începând cu noiembrie 2016, în Pavilioanele permanente din două orașe importante din provincia Hunan. Această acțiune de promovare a produselor în China a continuat cu participarea la Expoziția Internațională desfășurată în iunie 2017 în orașul Ningbo (oraș care aparține tot de Provincia Hunan), unde a fost semnat și un acord de colaborare”, mai explică antreprenoarea.

Parallax

Vizualizari
1563
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri