Smile Media

[P] Ultima săptămână în care antreprenorii pot intra în cursa pentru premiul cel mare de 12.500 euro

Thumbnail

Înscrierile în competiția Startupperul Anului susținut de Total au intrat pe ultima sută de metri! 13 noiembrie este data limită până la care se mai pot înscrie proiecte în singura competiție de antreprenoriat din România deschisă tuturor tinerilor cu vârste până în 35 de ani, indiferent de domeniul în care activează.

Total România pune la bătaie premii în valoare totală de 25.000 euro pentru viitorii Startupperi ai Anului. Orice tânăr român, care și-a pus pe picioare propriul business în urmă cu cel mult doi ani sau are un proiect doar în faza conceptuală, este eligibil pentru competiție. Proiectele se pot înscrie în platforma startupper-of-the-year-challenge.total.com, ce va fi disponibilă până pe 13 noiembrie inclusiv.

În urma înscrierilor, vor fi aleși 15 finaliști, care ulterior își vor susține proiectele în fața unui juriu format din specialiști, lideri și membri ai comunității de afaceri, precum și experți de la Total. Vor fi desemnați trei mari câștigători, care vor primi titulatura de Startupperul Anului susținut de Total, sprijin financiar în valoare cumulată de 25.000 euro (premiul I - 12.500 euro, premiul II - 7.500 euro și premiul III - 5.000 euro), un program de mentorat și coaching profesional, precum și promovare și expunere media.

Evaluarea va fi făcută în baza mai multor unor criterii, printre care și caracterul inovator, impactul social și comunitar, potențialul de fezabilitate și dezvoltare.

Competiția Startupperul Anului susținut de Total este la a doua ediție la nivel internațional șise desfășoară în aproape 60 de țări din întreaga lume. Prima ediție a avut loc în 34 de țări din Africa în perioada 2015-2016. În România competiția se organizează pentru prima dată.

 

 

Parallax

Vizualizari
1506
Conţinut
Parerea ta despre articol
1.436
Just for testing :

interaction: 0.86

popularity: 0.46

publishing: 2.89

expertise: 0.08

rating: 1.436

Content Marketing
SmileMedia nu ofera doar campanii. Functionam ca un digital newsroom capabil să creeze conținut de orice tip: grafic, text, foto, audio sau video.
Articole publicate : 1, 362
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri