Raluca Abrihan

6 startup-uri româneşti, selectate în programul de accelerare al Grupului Orange

Thumbnail

Orange România a anunţat primele șase startup-uri care au intrat în programul de accelerare al grupului, Orange Fab. Acestea urmează fie să implementeze proiecte pilot împreunna cu grupul telecom, fie îşi vor dezvolta propriile produse. Programul internaţional de accelerare pentru startup-uri Orange Fab este prezent în 14 ţări şi a fost lansat şi în România în vara acestui an.

  • Fullscreen Digital – direcția Smart Territories - oferă servicii de digital marketing cu inteligență bazată pe locație.
  • SiloMeter – direcția Smart Territories -  ajută proprietarii de silozuri să devină mai profitabili și să evite însilozarea și deteriorarea produselor agricole.
  • Box2M – direcția Smart Territories -  un ecosistem IoT cu focus pe energie dar aplicabil si industriilor de utilități, telecom și securitatea infrastructurii, generând beneficii pentru clienți, precum reducerea facturii de energie cu până la 10% dar si optimizarea OPEX si CAPEX prin design inovativ si disruptiv.
  • MagnaSCI – direcția Future of Life - prin uRADMonitor, soluția de monitorizare a calității aerului implementată și în conceptul de Orange Smart City.
  • Symme3D – direcția Future of Life -  prin Biotech One, prima imprimantă 3D complet integrată și precisă pentru țesuturi avasculare și vase de sânge realizate din celule stem, ce folosește un incubator de ultimă generație, ce controlează temperatura și umiditatea.
  • Pentest-Tools – direcția Security -  primul serviciu online de evaluare a nivelului de securitate prin penetration testing, unde utilizatorii obțin o listă detaliată a vulnerabilităților pe care le pot repara pentru a face față unui atac cibernetic.

Programul Orange Fab urmărește identificarea startup-urilor românești care au un produs viabil și care sunt capabile să îmbunătățească stilul de viață al oamenilor și să stabilească noi tendințe prin utilizarea tehnologiei pentru principalele industrii de pe piața locală. Orange Fab este un program fără investiţii directe, ceea ce înseamnă că startup-urile selectate nu vor renunța la acțiuni în schimbul participării. Prin intermediul programului, echipele de succes pot fi recomandate către Orange Digital Ventures, divizia de investiții a Grupului Orange.

Parallax

Vizualizari
1979
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri