Claudiu Zamfir

Startupuri IT și programatori se vor duela în idei, la București. Înscrieri online

Thumbnail

Startupurile românești de tehnologie și programatorii se pot înscrie online la o sesiune de prezentare de idei de afaceri în fața unor  inovatori, respectiv la un hackathon care vor avea loc la București, în această lună, au informat, vineri, organizatorii, într-un comunicat remis StartupCafe.ro.

Aproximativ 300 de programatori sunt așteptați să se înscrie AICI la MegaHack - Hackathon, care va avea loc în cadrul festivalului TechFest, care va avea loc în perioada 20-24 septembrie, la București.

MegaHack este maraton de 24 de ore de programare în care participanții își vor testa abilitățile de a rezolva provocări de business prin dezvoltarea de soluții tech pentru companii. Temele vor fi comunicate celor înscriși înaintea evenimentului pentru a opta pentru provocarea pentru care consideră că au cea mai bună soluție.  

Înscrierile se fac individual aici și sunt gratuite. Vârsta minimă de înscriere este de 18 ani.  Proiectele vor fi încărcate aici pe platforma devpost, iar participanții își vor aduce propriile echipamente de lucru (laptop, încărcător etc.). Pe parcursul competiției, echipele vor fi susținute de mentori cu experiență, iar juriul care va desemna câștigătorii este format din reprezentanți ai Vodafone, BCR și alți experți locali. Mai multe detalii despre teme, mecanism și înscrieri sunt disponibile aici.

„TechFest în sine este un mare meet-up pentru comunitatea de IT, dar MegaHack și Venture Lab, cu două formate complementare, au fost concepute în special să genereze fie soluții customizate, ad-hoc, fie deja dezvoltate de comunitatea de start-up-uri. De aceea am ținut să avem în cadrul evenimentului ambele tipuri de manifestări pentru ca, la final, atât corporațiile care se confruntă cu anumite provocări, cât și start-up-urile sau developerii să aibă de câștiga””, a declarat Vlad Șuteu, TechFest Program Director.

De asemenea, Digital Venture Lab, care va avea loc în prima zi a TechFest, pe 20 septembrie, constă într-o sesiune de prezentări susținute de start-up-uri în fața reprezentanților companiilor în cadrul cărora vor demonstra cum soluțiile propuse de fiecare dintre ei rezolvă anumite provocări ale business-urilor respective.

Start-up-urile de tehnologie care doresc să își promoveze produsele sau serviciile în fața unei audiențe de inovatori pot aplica aici.

Parallax

Vizualizari
538
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri