Claudiu Zamfir

Soluție pentru antreprenorii români care au de primit bani pe facturi cu termene depășite

Thumbnail

Portalul de business intelligence Termene.ro și compania de recuperare a creanțelor KRUK România lansează o soluție automatizată pentru transmiterea în colectare a facturilor neîncasate, dedicată în principal antreprenorilor.

Termene.ro elimină astfel barierele, punând la dispoziția tuturor abonaților redBill experiența și resursele KRUK România, la care până acum aveau acces preponderent marile companii.

Ca bonus, plata comisionului de colectare se face numai dacă banii sunt recuperați, spune Termene.ro, într-un comunicat transmis StartupCafe.

Soluția permite firmelor, indiferent de cifra lor de afaceri, să trimită în colectare facturi depășite. Un alt beneficiu important al abonaților redBill este accesul la statistici actualizate în timp real, despre situația propriilor facturi.

Aplicația redBill din platforma Termene.ro permite încărcarea propriilor facturi, urmărind în orice moment evoluţia și stadiul lor în cadrul procesului de colectare. Grija că s-ar putea să pierdeţi din vedere plăţi importante pe care le aveţi de primit dispare odată cu lansarea acestei soluţii pe piaţa românească.

Principalii indicatori statistici la care platforma oferă acces în orice moment sunt:

1.    numărul facturilor raportate cu termen depășit
2.    media zilelor de întârziere a facturilor restante
3.    stadiul colectării
4.    suma totală recuperată
5.    numărul facturilor ”contestate” de către debitor

„Împreună cu KRUK România, am reușit să dezvoltăm rapid o soluție automatizată prin care firmele își eficientizează mecanismul de încasare. Prin urmare, managerii și antreprenorii câștigă timp întrucât nu mai sunt preocupați de încasarea facturilor, au mai mulți bani datorită colectării rapide prin colaborarea cu un jucător important al pieţei de management al creanțelor și se pot baza pe predictibilitate într-un mediu de afaceri plin de provocari”, a declarat Adrian Dragomir (foto), fondator al Termene.ro.

redBill este un produs dezvoltat de platforma Termene.ro prin care firmele își pot raporta clienții care nu au plătit facturile la timp, își pot recupera banii pentru facturile neîncasate și pot verifica gratuit orice companie din România dacă a fost raportată de alți furnizori.

Parallax

Vizualizari
1016
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri