Ovidiu D. Popica

Smart Blog, sfaturi pentru antreprenori de la Banca Transilvania

Thumbnail

Banca Transilvania și partenerii săi din BT Store au adăgat o nouă secțiune la hub-ul de soluții non-bancare pentru antreprenorii aflați la început de drum: Smart Blog, o colecție cu informații utile despre primii pași în afaceri.

”Un start bun presupune să pornești o afacere într-un domeniu pe care îl cunoști, în care ai mai lucrat sau în care te-ai specializat. Astfel, vei reduce riscul și vei avea șanse mai mari de reușită întrucât te aventurezi într-un domeniu pe care îl înțelegi. Dacă răspunsul tău este afirmativ la această întrebare, atunci trebuie să continui cu demersul tău de a deveni antreprenor”, este unul din sfaturile de pornire pe care antrepenorii îl pot găsi pe blogul BT Store.

Ce mai poți afla de pe Smart Blog:

  • 6 sfaturi utile înainte să îți lansezi o afacere!

  • Cum știi dacă e momentul să înființezi o firmă sau un PFA

  • Întrebări și răspunsuri la înființarea unei firme

  • 5 dintre cele mai întâlnite greșeli pe care le poate face un antreprenor

”Prin subiectele prezentate, Banca Transilvania şi partenerii BT Store - doresc să deschidă cât mai mult accesul întreprinzătorilor la informații utile pentru fiecare etapă a businessului lor”, explică reprezentanții Băncii Transilvania.

BT Store este un hub online cu soluții digitale non-bancare pentru firmele antreprenorilor mici și mijlocii – de la magazin online ”la cheie”, la aplicații de facturare și gestiune, verificare a bonității firmelor sau programări. Clienții Băncii Transilvania pot accesa pachetele din BT Store cu reducere.

Parallax

Vizualizari
509
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri