Smart Blog, sfaturi pentru antreprenori de la Banca Transilvania
Ovidiu D. Popica

Smart Blog, sfaturi pentru antreprenori de la Banca Transilvania

Thumbnail

Banca Transilvania și partenerii săi din BT Store au adăgat o nouă secțiune la hub-ul de soluții non-bancare pentru antreprenorii aflați la început de drum: Smart Blog, o colecție cu informații utile despre primii pași în afaceri.

”Un start bun presupune să pornești o afacere într-un domeniu pe care îl cunoști, în care ai mai lucrat sau în care te-ai specializat. Astfel, vei reduce riscul și vei avea șanse mai mari de reușită întrucât te aventurezi într-un domeniu pe care îl înțelegi. Dacă răspunsul tău este afirmativ la această întrebare, atunci trebuie să continui cu demersul tău de a deveni antreprenor”, este unul din sfaturile de pornire pe care antrepenorii îl pot găsi pe blogul BT Store.

Ce mai poți afla de pe Smart Blog:

  • 6 sfaturi utile înainte să îți lansezi o afacere!

  • Cum știi dacă e momentul să înființezi o firmă sau un PFA

  • Întrebări și răspunsuri la înființarea unei firme

  • 5 dintre cele mai întâlnite greșeli pe care le poate face un antreprenor

”Prin subiectele prezentate, Banca Transilvania şi partenerii BT Store - doresc să deschidă cât mai mult accesul întreprinzătorilor la informații utile pentru fiecare etapă a businessului lor”, explică reprezentanții Băncii Transilvania.

BT Store este un hub online cu soluții digitale non-bancare pentru firmele antreprenorilor mici și mijlocii – de la magazin online ”la cheie”, la aplicații de facturare și gestiune, verificare a bonității firmelor sau programări. Clienții Băncii Transilvania pot accesa pachetele din BT Store cu reducere.

Parallax

Vizualizari
483
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 

  Ultimele știri