Raluca Abrihan

Investiţie de 500.000 euro pentru un magazin online dedicat părinților cu copii între 0 și 3 ani

Imagine principala
site pentru bebelusi

Un startup românesc a investit jumătate de milion de euro într-o platformă online cu produse pentru copii între 0 și 3 ani şi intră pe o piaţă în valoare de circa 400 - 450 de milioane de euro pe an, potrivit unui studiu MillwardBrown.

 

Investiția a vizat dezvoltarea platformei online, a sistemelor informatice, dezvoltarea conceptului de personalizare și aplicarea lui în online, depozitul propriu, sistemele ERP și stocurile retailerului, arată reprezentanţii platformei miababy.ro.

Ideea startup-ului a fost generată de problemele reale cu care se confruntă părinții în mediul online. Majoritatea site-urilor de profil operează fără stocuri și fără ajutorul unui curator care să verifice proveniența și calitatea produselor. Portofoliul Miababy include câteva zeci de branduri europene cu tradiție, certificate și atestate conform standardelor UE. Produsele sunt ecologice sau din materiale naturale, corespunzătoare fiecărei etape de vârstă. O prioritate pentru Miababy a fost dezvoltarea unui departament de customer service, care să asigure livrarea rapidă și în siguranță a comenzilor, mai arată reprezentanta companiei.

“Cea mai mare provocare a fost să convingem brandurile internaționale cu tradiție să colaboreze cu un start-up online din România. A fost nevoie să le demonstrăm că avem un plan de afaceri solid, că vom lucra cu stocuri, că suntem buni platnici și că platforma noastră este foarte bine gândită”, a declarat Mia Karimzadeh, directorul general al miababy.ro®.

Piața de produse pentru copii de până la 3 ani va crește anul acesta cu circa 30%, urmând să depășească jumătate de miliard de euro. Din totalul achizițiilor pe acest segment, în online ponderea persoanelor care achiziționează cadouri este de 55%, iar ponderea părinților care cumpără pentru copiii lor crește la 45%.

Miababy este un magazin online, creat special pentru viitoarele mamici si părinții de copii între 0 și 3 ani, dar și orice altă persoană în căutare de cadouri pentru copii din această categorie de vârstă. Site-ul are şi o categorie unde părinții pot accesa conținut și recomandări pentru fiecare săptămână din viața bebelușului, precum și informații relevante pentru ultimele șase luni de maternitate.

Parallax

Vizualizari
2276
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri