Ovidiu D. Popica

Program gratuit de sprijin pentru tinerii cu proiecte de afaceri în programare și design digital

Thumbnail

Tinerii talentați la programare sau design digital își pot transforma proiectele în afaceri printr-un program gratuit de sprijin al Outliers care oferă suport, resurse și acces la persoane calificate.

Programul se adresează tinerilor cu vârsta cuprinsă între 16 și 20 de ani. Cei acceptați , care lucrează deja la proiecte proprii primesc susținere pentru a le transforma în companii, iar cei fără un proiect anume au oportunitatea de a se alătura altor inițiative existente.

Proiectele susținute de Outliers pot să adreseze soluții pentru probleme din orice domeniu de activitate dar categoriile cele mai de interes sunt:

  • Inteligența Artificială / Machine Learning

  • Educație 

  • Sănătate

  • Fintech

Programul este gratuit pentru tinerii care sunt acceptați în urma unui proces de selecție. Aplicanții pot fi din orice localitate iar înscrierile sunt deja deschise. 

Aplică acum la programul Outliers

“Outliers e o inițiativă care mi-ar fi plăcut să existe acum 10-15 ani când eram și eu în liceu. Mulți tineri își irosesc timpul și energia concurând cu alți colegi în competiții școlare, când ar putea să încerce să rezolve probleme interesante în “lumea reală”.

Consider că experiența de a lansa un produs și de a porni o companie, indiferent dacă reușește sau nu, este mult mai valoroasă pentru dezvoltarea lor profesională și personală în comparație cu o diplomă la olimpiadă.

Outliers îi ajută să își transforme proiectele în afaceri, oferindu-le suport, resurse, și acces la persoanele potrivite”, a explicat pentru StartupCafe.ro Dani Oros, Head of Marketing la Google și YouTube în România și unul dintre inițiatorii proiectului.

Printre proiectele care au fost deja realizate cu ajutorul programului Outliers sunt:

  • Kochi.ai  - aplicație de AI coaching

  • Navigate - un instrument de orientare indoor pentru construcții

  • mSante - platformă cu sfaturi de prevenție în sănătate

  • Mila - platformă de interpretare in timp real a conținutului video

  • Cycles - aplicație pentru flotă de biciclete

Puteți pune întrebări despre programul de sprijin Outliers folosind adresa contact@outliers.xyz, iar pentru mai multe informații vizitați site-ul: www.outliers.xyz

Parallax

Vizualizari
959
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri