Adi Iacob

Cine va reprezenta România la gala de outsourcing central și est-europeană

Thumbnail

Orașul Iași, proiectul Fab Lab Iași și compania Conduent au fost nominalizate în cadrul galei de premiere CEE Shared Services and Outsourcing Awards care se va desfășura la Varșovia (Polonia) în perioada 31 ianuarie – 1 februarie 2018.

Orașul Iași este nominalizat la categoria “orașul anului pentru dezvoltarea industriei IT & Outsourcing din Europa Centrală și de Est (în afara Poloniei)”.

Spațiul de coworking Fab Lab Iași nominalizat la categoria “Cea mai bună colaborare între mediul de business și cel universitar” în cadrul parteneriatului dezvoltat cu Universitatea Tehnică “Gheorghe Asachi” Iași.

Compania Conduent, unul din cei mai mari angajatori din regiune în acest domeniu, este nominalizată la două categorii “Compania de Outsourcing a anului (BPO)” și “Cele mai bune inițiative de marketing din 2017“ pentru locațiile din Iași (România) și Lodz (Polonia).

Alte nominalizări din România, alături de cele menționate mai sus sunt: Allianz Technology - Actuarial Support Center (Cel mai mare furnizor de servicii unice), SCC Heroes cu operațiuni în Ungaria (Compania de recrutare a anului).

Peste 300 de lideri de opinie din domeniu vor fi prezenți la a VI-a ediție a Galei de premiere CEE Shared Services and Outsourcing Awards în 2018, cu mai mult de 50 de firme interesate în stabilirea sau dezvoltarea afacerilor în industria serviciilor în Europa Centrală. Gala de premiere va fi precedată de un summit de jumătate de zi compus din paneluri, în care se va dezbate tema “shared services and outsourcing sector”, sesiuni cu date concrete din domeniu.

Europa Centrală și de Est (CEE) este bine stabilită ca o destinație de clasă mondială pentru centrele de servicii partajate și investițiile BPO. Cu Polonia ca și cea mai puternică locație din regiune, alte țări precum Ungaria, Cehia, România, Lituania și Letonia sunt destinații importante de investiții. Companiile globale de servicii partajate, proiectele de servicii pentru afaceri și profesioniștii sectorului vor primi premii de recunoaștere - de la un juriu independent din partea industriei - pentru contribuția lor la dezvoltarea sectorului de servicii pentru întreprinderi în Europa Centrală și de Est pentru anul 2017.

Urmărește un reportaj realizat de StartupCafe la Fab Lab Iași:

 

 

Citește și:

Am fost la Fab Lab Iași, laboratorul ideilor românești de afaceri tech

 

Parallax

Vizualizari
570
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri