Cosmin-Alexandru Șerban

Consultanță Gratuită de Online Marketing - Atelierul Digital Google

Thumbnail

Acest articol prezintă activitatea pe care o desfășoară consultanții de la Atelierul Digital Google, din București, în relație cu antreprenorii. Puteți afla mai multe despre oportunitățile de îmbunătățire a afacerii dumneavoastră în mediul online, mai exact, pașii pe care îi urmează consultanții pentru a-ți crește afacerea pe internet. De asemenea, articolul oferă și o scurtă descriere a pregătirii de care au beneficiat cei care urmează să-ți fie ghid în online.

După doar patru luni de activitate la Atelierul Digital, pot spune ca parteneriatul dintre Google și Zitec a transformat munca într-o experiență și trainingul într-o oportunitate de networking. Dacă sunteți antreprenor și aveți un business care se află la început în online, recomand cu căldură o consultație gratuită la Atelierul Digital Google. Cu alte cuvinte, ,,vă invit să luați un loc la masa rotundă!”.

În Atelierul Digital veți găsi consultanți pregătiți de Google, care sunt gata să vă arate primii pași pe care afacerea dumneavoastră îi poate face în online. Acest lucru se poate realiza sub forma unei consultații gratuite, care durează în jur de o oră.

Ne puteți găsi la etajul doi al clădirii Mihai Eminescu din cadrul A.S.E. București, bulevardul Dacia, numărul 41, sector 1, București.

Pentru a programa împreună o întâlnire la hub, te rog să-mi lași un comentariu la acest articol sau să-mi trimiți un e-mail la adresa cosmin.serban@g.zitec.com, cu numele afacerii, site-ul și un număr de telefon pentru a te contacta.

Nu sunteți din București? Acum puteți alege să veniți la cel mai apropiat hub. Atelierul Digital este prezent în:

  • Academia de Studii Economice din București,

  • Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iași,

  • Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj, Universitatea Ovidius din Constanța,

  • Universitatea Transilvania din Brașov

  • Universitatea de Vest din Timișoara. 

Lasă-mi te rog un comentariu cu cea mai apropiată universitate și te voi pune în contact cu colegii de acolo.

Thumbnail

Prezența Afacerii în Online

Consultanții vă pot ajuta să localizați afacerea dumneavoastră pe Google Maps. De asemenea, aceștia vă pot încărca imagini cu sediul, un număr de telefon și un program de lucru al afacerii. Aceste informații pot fi folosite de utilizatorii de internet pentru a vă găsi afacerea mai ușor.

În cazul în care aveți un site web, consultanții vă vor prezenta niște unelte Google care ajută la monitorizarea traficului aferent site-ului în cauză și chiar la creșterea numărului de vizitatori. Monitorizarea traficului pe site este importantă în contextul unei strategii de marketing orientată spre utilizatori.

Înainte de a lansa o promoție în online este necesară cunoașterea publicului ce vizitează site-ul. În egală măsură, conținutul paginii web poate fi îmbunătățit pentru segmentul sau segmentele de piața care o vizitează cel mai des.

Nu în ultimul rând, consultațiile marca Atelierul Digital presupun și sfaturi referitoare la funcționalitatea site-ului, dar și oportunități de îmbunătățire a cunoștințelor de online marketing.

Thumbnail

Pregătirea și Evaluarea Consultanților

Pregătirea a constant în obținerea certificatului online ,,Google Atelierul Digital” (certificat recunoscut de IAB Europa și Google), examenul ,,Noțiuni fundamentale despre AdWords” și ,,Examenul de publicitate în Rețeaua de căutare”.

Mai mult, finaliștii Academiei Atelierul Digital au beneficiat de un training de patru zile, în care au interacționat cu experți din agenții de Digital Marketing. Concret, trainingul a avut ca scop dezvoltarea skill-urilor de SEO, social media, web analytics, SEM, mobile marketing, content marketing și web page indexing.

După ce au finalizat trainingul de patru zile, consultanții au pregătit o strategie de marketing online pentru un IMM, în baza căreia au fost evaluați de experți de la Google. Aplicanții cu cele mai bune strategii au fost răsplătiți cu un post de ,,Digital Ambassador” la Atelierul Digital Google. Companiile de marketing online angajatoare sunt Zitec și Evozon.

Parallax

Vizualizari
495
Conţinut
Parerea ta despre articol
1.73
Just for testing :

interaction: 0.75

popularity: 2.78

publishing: 2.56

expertise: 0

rating: 1.73

Web Development & UX
Dragă antreprenorule, te invit la o consultanță gratuită, la sediul Atelierului Digital Google. Îți voi arăta cele mai bune practici de marketing online.
Articole publicate : 2
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri