Claudiu Zamfir

O nouă aplicație românească promite că te ajută să scrii contracte mai repede

Thumbnail

O firmă românească de software a anunțat marți că a lansat o aplicație de automatizare a procesării de text prin care utilizatorii ar putea să scurteze de la 30 de minute la 5 minute timpul pentru elaborarea unui contract în Microsoft Office.

Firma bucureșteană SoftVenture spune că noua sa aplicație, Koala Docs (demo AICI), este destinată avocaților și antreprenrilor care întocmesc oferte și contracte pentru clienți, reducând timpul consumat în procesele repetitive și „nivelul de frustrare la locul de muncă”.

Koala Docs le oferă utilizatorilor posibilitatea de a transforma documente de zeci de pagini sau diferite paragrafe din cadrul documentelor în template-uri si snippet-uri de text, pe care le pot salva si reutiliza ulterior cu câteva click-uri, fără a ieși din  Microsoft Word.

Principalele funcționalități promise de Koala Docs:

  • Crearea și managementul paragrafelor dinamice, care pot îngloba text, imagini sau diferite combinații de tabele, text și imagine  
  • Organizarea diferitelor tipuri de template-uri și paragrafe dinamice în foldere dedicate, care permit accesul ușor
  • Functionalitate inedită de traducere a textelor direct din Word, pe bază de inteligență artificială
  • Funcție de căutare între template-uri și paragrafe

Aplicația vine sub forma unui add-in Microsoft Word, iar utilizatorii o pot accesa din Microsoft Add-ins Store. Printr-un cont generat, utilizatorii au posibilitatea de a accesa template-urile salvate în cont de pe orice calculator sau tabletă, pe baza unui username.

Koala Docs costă 49 de lei e lună, la abonamente pe 1 an, sau 69 de lei pentru o singură lună.  Pentru companii, sunt abonamente la alte prețuri, în funcție de numărul de utilizatori.

SoftVenture, fondată în anul 2011, aparține antreprenorului George Bărcun. În anul 2018, firma a avut venituri de 1,11 milioane de lei și profit de aproape 400.000 de lei, cu un număr mediu de 5 angajați, conform datelor oficiale colectate de Termene.ro.

Compania bucureșteană a făcut și KeyVision, o platformă software dedicată avocaților.

Parallax

Vizualizari
1161
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri