Smile Media

VIDEO Videoconferința Deloitte „Start-upurile locale de tehnologie recunoscute la nivel regional - care este rețeta succesului?”

„Start-upurile locale de tehnologie recunoscute la nivel regional - care este rețeta succesului?”

Deloitte a organizat videoconferința „Start-upurile locale de tehnologie recunoscute la nivel regional - care este rețeta succesului?”, în data de 24 noiembrie 2023, de la ora 10:30, transmisă live pe Hotnews.roStartupcafe.ro și pe conturile de Facebook ale Deloitte Romania și ale celor doua publicații.

Evenimentul a reunit fondatorii unora dintre cele mai dinamice companii de tehnologie din Romania, care au fost recunoscute anul acesta de prestigiosul clasament internațional. Aceștia au abordat, alături de reprezentanții Google Cloud, partener de tehnologie la nivel regional al programului Deloitte Technology Fast 50 Europa Centrală, și de experții Deloitte Andrei Ionescu, Partener, coordonatorul programului Fast 50 în România, Vladimir Aninoiu, Director de tehnologie, și Andrei Paraschiv, Director în cadrul practicii de consultanță, subiecte de actualitate pentru ecosistemul de tehnologie din România, precum avantajele și potențialele riscuri generate de inteligența artificială, impactul tehnologiei asupra altor industrii.

Urmărește mai jos înregistrarea evenimentului:

 

Articol susținut de Deloitte

Parallax

Vizualizari
467
Conţinut
Parerea ta despre articol
1.432
Just for testing :

interaction: 0.86

popularity: 0.46

publishing: 2.88

expertise: 0.08

rating: 1.432

Content Marketing
SmileMedia nu ofera doar campanii. Functionam ca un digital newsroom capabil să creeze conținut de orice tip: grafic, text, foto, audio sau video.
Articole publicate : 1, 341
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri