Smile Media

Trans.eu - Ajutăm Ucraina!

Thumbnail

În Trans.eu credem că doar prin acțiuni concrete putem arăta solidaritate și putem schimba viețile oamenilor care trăiesc în Ucraina, țară afectată de război. De aceea, am creat o echipă care reacționează la evenimentele curente și organizează ajutor rapid. Până în prezent, am decis următoarele acțiuni:

 

  • Vom dona peste 420.000 de euro pentru a sprijini eforturile de ajutorare a populației din Ucraina.
  • Vom organiza un pod de transport între Europa de Vest și Ucraina. Cooperăm deja, printre altele, cu Polish Humanitarian Action, iar fundația noastră s-a alăturat clusterului logistic, alături de cele mai mari organizații umanitare din lume (https://logcluster.org/ops/ukr22a). Căutăm, de asemenea, alte fundații de încredere care doresc să livreze ajutor umanitar în Ucraina, precum și transportatori care să se angajeze într-o astfel de misiune.

Având în vedere acest lucru:

  • Facem apel la toți transportatorii care au posibilitatea de a intra în Ucraina să se alăture acestei acțiuni - Mai multe detalii aici:https://www.trans.eu/ro/blog/tfc/ajutor pentru ucraina/
  • Punem în legătură toate persoanele și organizațiile care doresc să ofere ajutor umanitar Ucrainei cu șoferii care doresc să ajute. - Căutați transport pentru a ajuta Ucraina? Aflați mai multe.
  • Suspendăm necesitatea de a plăti abonamente la platforma noastră pentru clienții noștri ucraineni până la noi ordine.
  • Am deconectat clienții ruși de la Platforma Trans.eu. Începând de astăzi și până la noi decizii, toți clienții ruși își pierd autorizația în sistemul nostru. Aceștia nu vor putea utiliza nicio funcționalitate, cu excepția messenger-ului. Acest lucru ne va permite să finalizăm tranzacțiile cu clienții noștri.

Pachetul de ajutor va fi prelungit prin acțiuni suplimentare. Echipa noastră de criză continuă să lucreze, să colecteze și să organizeze alte modalități de a-i ajuta pe prietenii noștri ucraineni. De asemenea, facem apel la fiecare transportator care se întoarce în România să ia cu el, dacă este posibil, refugiați aflați în dificultate.

Vreți să ajutați și voi?

Alăturați-vă campaniei "Transportatori pentru Ucraina".

 

Ajutor pentru Ucraina

Parallax

Vizualizari
121
Conţinut
Parerea ta despre articol
1.436
Just for testing :

interaction: 0.86

popularity: 0.46

publishing: 2.89

expertise: 0.08

rating: 1.436

Content Marketing
SmileMedia nu ofera doar campanii. Functionam ca un digital newsroom capabil să creeze conținut de orice tip: grafic, text, foto, audio sau video.
Articole publicate : 1, 362
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri