Claudiu Zamfir

Training-uri de blockchain pentru antreprenori români

Thumbnail

Tehnologia blockchain este cunoscută mai ales pentru bitcoin și alte criptomonede, însă aria de aplicare este mai largă. Antreprenorii români și anagajații din firmele mici și mijlocii (IMM) pot participa gratuit la training-uri online în domeniul blockchain-ului, în septembrie-octombrie 2020.

Spherik Accelerator organizează o serie de traininguri gratuite pentru organizații din sectorul privat și public, în perioada 28 septembrie - 2 octombrie, respectiv 5-9 octombrie, în cadrul proiectului B-hub for Europe, conform unui comunicat transmis, joi, StartupCafe.ro.

Cursurile sunt menite să contribuie la conștientizarea conceptului și a beneficiilor tehnologiei blockchain, și stimularea cererii de soluții tehnologice bazate pe tehnologia blockchain. În urma acestora, vor fi identificate nevoile participanților, necesare pentru aplicarea soluțiilor blockchain - susține acceleratorul de afaceri.  

Cursurile vor fi organizate online, în format de webinar pe platforma Zoom, și vor avea o durată de aproximativ 3 ore pe zi, timp de 5 zile.

Pentru aceste traininguri, B-hub for Europe implică specialiști cu o înțelegere profundă a domeniului Blockchain, a ecosistemului de inovare local și cu experiență în elaborarea de studii, programe și soluții tehnologice bazate pe blockchain.

În cadrul trainingului dedicat sectorului privat, desfășurat în perioada 28 septembrie - 2 octombrie,  sunt invitați să participe directori corporativi și manageri de inovare, planificatori strategici din cadrul corporațiilor, asociațiilor și IMM-urilor, antreprenori, CTOs, CIOs, dezvoltatori, angajați din domeniul de cercetare și dezvoltare. Înscrieri se pot face accesând acest formular.

Training-ul dedicat sectorului public,  5-9 octombrie, se adresează următoarelor categorii de persoane: managerii de achiziții publice și de inovare din cadrul agențiilor și companiilor publice, factorii de decizie din autorități publice contractante, oficiali ai entităților publice naționale și regionale, factorii de decizie politici implicați în inițiative de stimulare a adoptării Blockchain, CIOs și CTOs din organizații publice. Înscrieri se pot face accesând acest formular.

B-HUB FOR EUROPE este un proiect finanțat de Comisia Europeană, prin Horizon2020, iar inițiativa se orientează spre startup-urile din verticala tehnologiei Blockchain.

Parallax

Vizualizari
833
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri