Claudiu Zamfir

Startup crypto cu un român în echipă- parteneriat cu Nike

Thumbnail

Un startup britanic de tehnologii financiare, care are în echipă și un român, a încheiat un parteneriat cu Nike, oferind astfel reduceri sub forma de cashback clienților care cumpără produse ale gigantului american de sport și fashion.

Plutus este un startup fintech cu sediul central la Londra, care oferă clienților posibilitatea să cumpere de la diverse magazine online, cu lire, euro și criptomonede.

Potrivit EU-Startups.com, fintech-ul a anunțat, zilele trecute, că a încheiat un parteneriat cu Nike prin care clienții săi pot cumpăra online produse ale gigantului american, prin intermediul serviciilor financiare Plutus, primind în schimb casback de 9% în bani fiat și 3% în criptomonede.

Plutus a fost fondat în anul 2015 de Danial Daychopan și Jasper Tay. Din echipă face parte și un român. Alexandru Rotaru este Customer Service Manager și Compliance Lead la Plutus. El a studiat Afaceri, Management și Marketing la Universitatea Valahia din Târgoviște și are experiență în management de retail în UK. În România, a lucrat la Vodafone.

Parallax

Vizualizari
455
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri