Denisa Crăciun

Românii de la FamShop s-au extins în Grecia

ecommerce-comert-online

Românii de la FamShop, care au lansat o platformă de automatizări e-commerce, s-au extins în Grecia, unde și-au vândut serviciile către două companii elene.

Dezvoltată de doi antreprenori români, Florin şi Andrei Măcău, FamShop este o aplicație care îmbunătățește serviciile oferite de firmele de curierat.

În Grecia, românii și-au vândut serviciile către două companii elene aflate sub tutela aceluiași grup de firme, care au sediul social în Chalandri, Atena.

„M-a impresionat faptul că au luat decizia să își automatizeze procesele e-commerce prin FamShop din prima întâlnire online. Am observat că multe companii au devenit reticente chiar dacă există portofoliu vast. Grecii au fost foarte hotărâți, dar și noi, terminându-ne treaba în cele 5 zile lucratoare cum am promis. Bineînțeles, automatizarea nu s-ar fi putut finaliza în acest timp record dacă furnizorii lor de ERP și magazin online nu ar fi fost alături”, menționează Florin Măcău, fondator FamShop.

Platforma FamShop a fost lansată în 2016 și este un software cu capital 100% românesc.

FamShop se ocupă cu generări automate de facturi, AWB-uri, sincronizări de stoc între softurile ERP și canalele de vânzare online, aplicații mobile, monitorizare prețuri concurență și auto-price.

Platforma susține că optimizează procedurile de lucru pentru orice companie care vinde online, indiferent de mărimea acesteia. 

Parallax

Vizualizari
580
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri