Denisa Crăciun

Nou program de accelerare pentru startup-urile FinTech și SaaS

Thumbnail

Acceleratorul pentru startup-uri de tehnologie Techcelerator, activ în România, lansează Next Fintech, un program de accelerare prin care vor fi selectate până la 10 startup-uri Fintech și SaaS (Software as a Service) care sunt în creștere, cu MVP (produs minim viabil) sau în faza de testare beta.

Programul se desfășoară în perioada 25 ianuarie – 25 martie 2022, și include 10 module de mentorat: vânzări, matchmaking cu instituții financiare din regiune, marketing de produs, strategii de tranziție către piața internațională și pregătirea pentru atragerea de investiții, matchmaking cu investitori și fonduri de investiții.

Înscrierile la noua ediție a programului se fac AICI.

Data limită de înscriere este 20 ianuarie 2022.

Startup-urile trebuie să prezinte produse digitale fezabile, cu o nevoie validată pe piață și potențial de extindere rapidă pe piețele internaționale.

Startup-urile participante pot stabili parteneriate cu bănci și jucători regionali și globali din FinTech și tehnologie. Pe parcursul programului, startup-urile cu tracțiune comercială vor fi expuse partenerilor investiționali ai programului pentru atragerea rundelor de investiții de tip pre-Seed si Seed.

Modulele de mentorat vor fi susținute de peste 20 de mentori regionali și global - experți și investitori din domeniul bancar, business development, reprezentanți ai furnizorilor globali de tehnologie, ai unicornilor FinTech din Europa. Printre aceștia se numără Sergiu Neguț – Co-Fondator Fintech OS, Irina Nicoleta Scarlat - Chief Growth Officer, Bitpanda sau Mike Parsons - CEO Qualitance.

Ce este Next Fintech

Next Fintech este un program extins de bootcamp-uri și workshop-uri ce oferă mentorat startup-urilor pornind de la customer discovery / identificarea și înțelegerea pieței vizate și până la realizarea de parteneriate comerciale si atragerea de finantari.

Programul de accelerare este derulat cu sprijnul Google pentru Startups, GapMinder VC, Stripe, Seedblink, TechAngels, Asociația RoFintech, Romania Tech Startups Association - ROTSA.

Techcelerator este acceleratorul care se adresează startup-urilor de tehnologie din România și Europa de Sud Est. Cu sedii în București și Cluj-Napoca, Techcelerator este primul accelerator din țară care alocă fonduri si atrage co-investors pentru dezvoltarea companiilor hightech aflate în faza de accelerare si post-accelerare.

Sunt vizate pentru accelerare și investiții companiile tinere inovatoare, cu potențial ridicat de dezvoltare și extindere la nivel internațional, din industrii în creștere precum: FinTech, B2B SaaS, eHealth, PropTech, securitate cibernetică, inteligență artificială, transformare digitală și altele. 

Parallax

Vizualizari
290
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri