Denisa Crăciun

Prahova: Nouă fabrică de mobilier pentru HoReCa, birouri, cabinete medicale

Thumbnail

O companie românească de soluții de amenajare interioară deschide o fabrică de producție de mobilier în localitatea Păulești, județul Prahova, cu o investiție de aproximativ 4 milioane de euro.

Theta Furniture & More, fondată în 2008, spune că actuala fabrică o înlocuiește pe cea inițală, care până la începului anului 2021 era situată în Blejoi, Prahova.

Construcția noii fabrici a fost demarată în mai 2021 și s-a finalizat la începutul anului 2022.

Terenul pe care se află unitatea din Păulești se întinde pe o suprafață de 20.000 mp iar fabrica de producție, spațiile de depozitare aferente și un parc auto propriu însumează o suprafață de 5.000 mp.

„Deschiderea noii fabrici ne va susține să ne atingem obiectivele pe care le avem pentru următorii ani: de dublare a capacității noastre de producție și de a ajunge la venituri de 25 de milioane de euro până în 2025. Fabrica de producție a fost încă de la început investiția noastră principală, rolul initial al companiei fiind de producător de mobilier custom-made, iar în ultimii șapte ani în calitate de integrator cu soluții complete de amenajare interioară”, spune Florin Gheorghe, CEO și Co-fondator THETA Furniture & More.

„Fabrica reprezintă cea mai inteligentă investiție a noastră și un centru de inovație, atât din prisma utilajelor moderne, a fluxului nou tehnologic cât și a forței de muncă profesioniste”, a mai spus co-fondatorul companiei.

De la crearea companiei în 2008, THETA a lucrat cu peste 1.500 clienți, companii locale și internaționale din segmente precum office, comercial, HoReCa și medical.

Astfel, compania a amenajat peste 350.000 mp de spații interioare.  

La momentul actual exportul reprezintă 20% din business iar compania a livrat mobiler custom-made pentru companii din tări precum Belgia, Franța, Ungaria, Olanda, Elveția.

Pentru acest an, managementul companiei estimează afaceri de 14 milioane de euro comparativ cu 10 milioane de euro în 2021. De asemenea, conducerea THETA Furniture & More preconizeaza că până la finele anului actual numărul de clienți și de spații amenajate va crește cu 20% față de 2021. 

„Am investit în THETA în 2020 în plină pandemie, când spațiile de birouri erau aproape goale. Însă noi credem foarte mult în puterea si capacitatea lui Florin de a schimba modul în care arată spațiile de interior din România, fie că vorbim despre birouri, clinici medicale, restaurante sau hoteluri. Noua fabrică cu siguranță ne va ajuta foarte mult să ne atingem obiectivele”, susține Cornel Fumea, Board Member THETA Furniture & More și partener Black Sea Fund, fond de investiții care deține 50% din companie din 2020.

Parallax

Vizualizari
558
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri