Denisa Crăciun

Platforma de crowdfunding Indiegogo acordă insigne speciale antreprenorilor de încredere

Thumbnail

Platforma de crowdfunding Indiegogo lansează programul Trust-Proven, o nouă inițiativă care pune în evidență antreprenorii care au desfășurat campanii de succes în platformă și le acordă insigne speciale pentru încredere.

Echipa Indiegogo analizează utilizatorii care au lansat mai multe campanii de tehnologie și inovare în platformă, potrivit unui anunț publicat joi.

Pe măsură ce lansează programul Trust-Proven, Indiegogo ar putea extinde domeniul de acordare a insignelor speciale și pentru antreprenorii din alte domenii.

Pentru a acorda o astfel de insignă, platforma de crowdfunding susține că ține cont de campaniile care „au un istoric de succes” și un feedback pozitiv din partea investitorilor.

Echipa de încredere și siguranță a Indiegogo are dreptul de a anula insigna de încredere, în cazul în care utilizatorul nu respectă politicile platformei.

„Dorim să folosim insigna de încredere pentru a evidenția rezultatele de succes ale campaniilor, oferind aceste informații direct pe paginile campaniei, astfel încât susținătorii lor să poată lua decizii mai informate”, a transmis Indiegogo.

Indiegogo spune că tocmai a acordat companiilor Firewalla, SIRUI, VAVA și Canon o insignă de încredere pe paginile lor de campanie, deoarece antreprenorii din spatele lor „au demonstrat în mod repetat capacitatea de a oferi avantaje și de a gestiona campanii în trecut”.

„Există multe lucruri de evaluat înainte de a contribui la o campanie și sperăm că insigna de încredere poate ajuta comunitatea noastră să ia decizii informate în timp ce evaluează campaniile.

Dacă vedeți insigna Trust-Proven atunci când descoperiți campanii pe Indiegogo, înseamnă că militantul a îndeplinit criteriile noastre și este membru al programului nostru Trust Proven”, a mai transmis Indiegogo.

Iată cum arată insigna:

Thumbnail

Programul Trust-Proven face parte dintr-un set mai larg de inițiative pe care Indiegogo le-a lansat recent, pentru a face platforma mai sigură.

Parallax

Vizualizari
255
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri