Smile Media

[P] O întrebare des adresată în rândul stomatologilor: Pot afla un preț pentru implant dentar?

O întrebare des adresată în rândul stomatologilor: Pot afla un preț pentru implant dentar?

Oricine își dorește să meargă la dentist cu vreo problemă, mai întâi va căuta informații privitoare la prețul serviciilor. ”Cât costă o consultație? Pot afla un preț pentru implant dentar? Cât costă o albire dentară?” - acestea sunt doar o parte dintre întrebările adresate medicilor stomatologi.

Problema numărul 1 a celor care doresc să primească servicii dentare - lipsa transparenței privitor la tarife

Și pentru că de cele mai multe ori răspunsurile sunt foarte vagi sau rămân suspendate undeva în aer, posibilii pacienți pleacă nemulțumiți și frustrați. Aceștia vor crede, prin urmare, că peste tot este la fel în ceea ce privește transparența tarifelor. Asta îi determină pe majoritatea să renunțe și astfel problemele rămân nerezolvate din cauza lipsei de informații. 

O dantură sănătoasă și frumoasă este dorința fiecăruia dintre noi. Din păcate, nu multă lume se naște cu dinți buni, și chiar și cei care o fac, tot pot dezvolta tot felul de afecțiuni din cauza lipsei unei igiene orale deficitare. Mai contează, bineînțeles, și moștenirea genetică, educația pe care o primești pe această temă și ce fel de soluții cauți pentru a remedia problemele avute. 

Un medic bun îți va spune măcar estimativ la cât te poate ajunge un pret pentru implant dentar în funcție de anumite criterii:

  • Tipul de implant care se dorește
  • Materialul din care este creat acesta
  • Experiența pe care o are medicul implantolog și echipa sa
  • Complexitatea cazului în parte
  • În unele cazuri mai poate conta și locația cabinetului sau a clinicii stomatologice la care ajungi

Clinica stomatologică Dental Premier îți răspunde franc la toate întrebările

Nu peste tot dai de profesioniști și nici nu știe oricine să ofere servicii de calitate, de lungă durată. Iar în ceea ce privește serviciile stomatologice, dorești să primești ce-i mai bun: plombe care să țină, coroane dentare cât mai naturale, anestezii fără durere și implanturi dentare la prețuri corecte. 

La clinica dentară Dental Premier vei primi servicii ireproșabile și, cel mai important, vei primi răspunsuri la întrebările tale legate de tarife, servicii, consultații, tratamente, radiologii și așa mai departe. Pe site-ul dedicat vei găsi categorii exclusive care te trimit acolo unde găsești informațiile prețioase de care ai tu nevoie pentru a lua o decizie finală. 

Astfel, aici întrebarea ”Pot afla un preț pentru implant dentar?” nu va rămâne în aer iar tu vei afla răspunsul pe loc și clarificat în funcție de anumiți factori care îți vor fi puși în vedere. De 15 ani pe piață, având o echipă profesională de medici și asistente cu experiență, poți fi sigur că vei primi servicii de top. 

Ca să vezi că există un răspuns la întrebarea legată de costurile unui implant dentar, la clinica din București un asemenea serviciu complex poate porni undeva de la 2000 de lei. Știind asta, îți vei putea face o idee referitor la cât ai avea de investit în tine și în dantură pentru a obține rezultate estetice și funcționale. 

Tehnologiile de lucru și echipamentul modern, alături de Certificatul de Excelență Fast&Fixed by Bredent, primit de clinică pentru reabilitările dentare oferite cu sistemul Fast&Fixed și implanturi subperiostale și Certificatul de Excelență Dentsply Sirona, fac din Dental Premier un furnizor excelent de servicii stomatologice de top. 

Contact: 

București

+40758.237.879

contact@dentalpremier.ro

 

 

Parallax

Vizualizari
249
Conţinut
Parerea ta despre articol
1.436
Just for testing :

interaction: 0.86

popularity: 0.46

publishing: 2.89

expertise: 0.08

rating: 1.436

Content Marketing
SmileMedia nu ofera doar campanii. Functionam ca un digital newsroom capabil să creeze conținut de orice tip: grafic, text, foto, audio sau video.
Articole publicate : 1, 394
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri