Smile Media

[P] Cum optimizezi bugetul startup-ului tău prin achiziția de calculatoare second hand?

Thumbnail

Activitatea multor companii se bazează pe utilizarea calculatoarelor la ordinea zilei, ceea ce este firesc într-o eră a digitalizării. Probabil, orice antreprenor a observat că dotarea birourilor din firmă cu laptopuri sau computere noi afectează destul de mult bugetul companiei, deoarece implică o investiție mare.

O decizie smart a unui număr tot mai mare de antreprenori care trebuie să cumpere calculatoare o reprezintă varianta second hand. Este o idee inspirată pentru startup-urile care nu dispun de un buget foarte mare pentru echipamentele IT, dar și pentru firmele mari, care reînnoiesc periodic laptopurile și calculatoarele.

De ce sunt calculatoarele second hand o idee inspirată pentru startup-uri?

În primul rând, trebuie amintit faptul că startup-urile au posibilitatea de a cumpăra calculatoare care dispun deja de licență pentru sistemul de operare, ceea ce reprezintă un avantaj important pentru bugetul companiei. Antreprenorii care aleg să achiziționeze calculatoare second hand cu licență Windows de la IT-SH.ro beneficiază de o gamă largă de beneficii:

  • Putere de calcul la preț redus

Oferta magazinului de profil IT SH este foarte variată și include modele de calculatoare de la branduri de top, cu specificații dintre cele mai diverse. Această diversitate permite firmelor care aleg varianta second hand să beneficieze de calitate și de echipamente moderne, care pot să ruleze aplicații mai mult sau mai puțin complexe.

În unele companii, poate fi necesară dotarea cu stații de lucru. De regulă, prețul acestora este mult mai mare față de cel al calculatoarelor obișnuite, lucru justificat de specificațiile superioare, cum ar fi procesorul mai puternic. Workstation-urile second hand devin o soluție optimă pentru bugetul firmelor care utilizează programe ce necesită o putere mare de procesare și unde se impune folosirea stațiilor de lucru. Acestea pot fi necesare în cazul arhitecților, designerilor sau inginerilor;

  • Garanție 24 de luni

Toate echipamentele achiziționate de la IT-SH.ro sunt însoțite de garanție, ceea ce oferă un plus de siguranță firmelor care aleg dotarea birourilor cu aparatură second hand. Timp de 24 de luni, calculatoarele beneficiază de garanție și eventualele probleme pot fi rezolvate rapid de specialiști.

Garanția este un criteriu important pe care firmele îl iau în calcul atunci când investesc în tehnologie, iar faptul că pot beneficia de calculatoare performante la prețuri reduse și de garanție pentru acestea reprezintă un avantaj real;

  • Lipsa necesității de a achiziționa licențele separat

Pentru un startup, varianta de a cumpăra calculatoare cu licență Windows este mult mai rentabilă, deoarece nu mai e nevoie de achiziționarea separată a licențelor pentru fiecare computer din firmă. Acest lucru înseamna un nivel ridicat de confort și mai multă productivitate, deoarece calculatoarele pot fi utilizate imediat după livrare.

Așadar, opțiunea de a cumpăra calculatoare second hand de la un magazin cu prezență consolidată pe piața de profil, așa cum este IT SH, este avantajoasă pentru un startup din mai multe considerente, printre care: putere mare de calcul la preț redus, gamă variată de modele, garanție și confort sporit prin faptul că echipamentele dispun de licență pentru sistemul de operare.

 

Parallax

Vizualizari
117
Conţinut
Parerea ta despre articol
1.436
Just for testing :

interaction: 0.86

popularity: 0.46

publishing: 2.89

expertise: 0.08

rating: 1.436

Content Marketing
SmileMedia nu ofera doar campanii. Functionam ca un digital newsroom capabil să creeze conținut de orice tip: grafic, text, foto, audio sau video.
Articole publicate : 1, 394
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri