Claudiu Zamfir

Obiecte românești de design, scoase la licitație pe net, pentru susținerea unor spații de lucru în comun din București

Thumbnail

Iubitorii de design pot cumpăra obiecte exclusiviste realizate de artiști și creatori români, la o licitație pe internet, organizată pentru susținerea spațiilor de lucru în comun Nod Makerspace, din București, afectate de criza coronavirus COVID-19.

Spațiile de co-working sunt lovite puternic în perioada aceasta în care și freelancer-ii lucrează de acasă mai mult. 100 de designeri și antreprenori vor să ajute acum Nod Makerspace, unul dintre cele mai populare spații de lucru în comun din București, să treacă peste criză cu bine.

Ei pun la bătaie 100 de produse și servicii spre licitare, pe internet, în campania „100 pentru Nod”, în perioada 13 octombrie - 31 decembrie 2020. În fiecare săptămână, se desfășoară câte 5-7 licitații și se încheie licitările anterioare.

Ideea este ca activitatea spațiilor de co-working și a creatorilor care și-au găsit acolo un „loc de joacă” să poată fi susținută în perioada aceasta de pandemie. Cumpărătorii susțin astfel comunitatea de creație și se aleg cu obiecte de serie limitată ale designerilor, makerilor și artiștilor, cu servicii ale specialiștilor și cu experiențe noi.

Parallax

Vizualizari
664
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri