Smile Media

KROS.RO – Primul Smart Marketplace B2B din România [P]

Thumbnail

Evoluția pieței B2B, 2019: Din ce în ce mai mulți antreprenori tineri își deschid propriile business-uri și sunt în căutarea unor platforme care pun preț pe timp și folosesc tehnologia pentru optimizarea procesului de formare a unui portofoliu de clienți.

  • Top 1000 de companii din România reprezintă 47,7% din totalul cifrei de afaceri, conform www. ZF.ro, însă restul de 52,3% se impart între 1.36 milioane de companii mici și mijlocii.
  • La nivel mondial 50% din business-uri dau faliment în primii 3 ani din cauza lipsei de educație antreprenorială, conform insidesmallbusiness.com.au.
  • Doar în prima jumătate a anului 2019, conform Oficiului Național al Registrului Comerțului, mediul antreprenorial a înregistrat o creștere de aprox. 9.05% față de anul 2018, de la un număr de 45.276 în anul 2018, la 54.515 în anul 2019. În ce privește dizolvările, numărul acestora a scăzut cu aprox. 10,47% la jumătatea anului 2019 în comparație cu jumătatea anului 2018, respectiv 16.626 față de 18.570. O cercetare realizată de entrepreneur.com spune ca 29% dintre business-urile care falimentează declară ca motive principale administrația cu neatenție a veniturilor.
  • Cei mai mulți dintre antreprenori dedică afacerii peste 10 ore pe zi, iar 7% dintre aceștia depașesc 13 ore pe zi, conform Eurostat. Iar un studiu ejobs ne spune că 53% dintre antreprenori conștientizează ca antreprenoriatul implică mai multe ore de muncă decât statutul de angajat.
  • Numărul de antreprenori tineri până în 29 de ani a crescut cu 17.000 în 2019, față de 2018, conform www.regnet.ro

Piața B2B este în continuă expansiune, în 2020 și are nevoie de eliminarea timpilor morți din procesul tranzacțiilor. Doi antreprenori din România, au lansat primul Smart Marketplace B2B din România, ca soluție la nevoile și provocările cu care se luptă antreprenorii în startul unui business pe piață. Kros.ro, primul Smart Marketplace B2B a apărut ca răspuns la aceste nevoi, 5 dintre beneficiile platformei fiind:

  1. O PLATFORMĂ INTUITIVĂ, UNICĂ PE PIAȚA DIN ROMÂNIA: Prin implementarea unor noi tehnologii, Kros.ro a anticipat nevoile antreprenorilor și le-a încorporat într-o platformă intuitivă care își propune să răspundă fiecarei cereri printr-o ofertă relevantă, fără a mai pierde timp căutând manual în mii de furnizori.

Trebuie doar să scrii direct în cererea de ofertă ce dorești să achiziționezi și Kros.ro te conecteaza automat cu business-urile din categoria de care ai nevoie. Marketplace-ul Kros.ro permite cumpărătorilor B2B să găsească rapid produsele sau serviciile pe care le caută. 

  1. VIZIBILITATE CRESCUTĂ ÎN ONLINE: Acces la o bază de date de posibili clienți și parteneri de business în peste 2500 de categorii de bunuri și servicii. Kros.ro se adresează tuturor companiilor mici si mijlocii, care pot acționa în calitate de furnizor și/sau beneficiar de bunuri sau servicii.

E greu să intri pe o piață deja saturată, însă Kros.ro te poate ajuta să obții vizibilitatea de care ai atâta nevoie la început de drum, punându-te rapid și usor în legătură cu potențiali clienți sau persoane cărora se adresează domeniul tău. Ba mai mult, dacă nu ai încă un site, prin selectarea unuia dintre pachetele superioare Kros.ro poți avea propria interfața a unui website de prezentare, cu adresa nume-magazin.kros.ro. O pagină destinată doar business-ului tău în care vei avea posibilitatea de a-ți gestiona cu ușurință informațiile companiei și toate serviciile și produsele.

  1. NUMĂR NELIMITAT DE CERERI DE OFERTĂ ȘI OFERTE TRIMISE: Poți trimite oricâte cereri de ofertă dorești, inclusiv cu pachetul gratuit Kros.Basic. Oferte nelimitate înseamnă posibilități de vânzare nelimitate. Nu aștepta să fii contactat doar de cererile de produse sau serivicii din categoria ta. Cu Kros.Premium le poți răspunde tuturor celor interesați de orice produs din orice categorie. Observi unde este cerere și vezi oportunitatea de dezvoltare.

Ești un antreprenor pasionat și priceput. Tot ce lipsește este să te faci cunoscut potențialilor clienți sau parteneri de afaceri. Kros.ro susține acest demers și îți pune la dispoziție un întreg arsenal de noi contacte. În funcție de tipul de pachet Kros ales, utilizatorii au acces la diverse beneficii din ce în ce mai atractive.

  1. ACCES LA UN DASHBOARD ȘI ANALIZE: Știm că e dificil la început să gestionezi felul în care merge un business, și să fii cu un ochi constant pe tranzacțiile tale, de aceea Kros.ro vine în ajutorul tău cu acces la un dashboard și analize. Istoricul și progresul business-ului tău trebuie monitorizat, oferind informații valoroase pentru decizii ulterioare.

În platforma Kros.ro găsești organizate tranzacțiile din ultimele luni și cele mai performante categorii, Top produse și servicii, Vizite. Mai mult, ai și posibilitatea de a downloada o proformă pentru a o trimite clientului.

  1. DISCUȚII ȘI NEGOCIERI DIRECT PE PLATFORMĂ: Optimizarea timpului pierdut cu discuțiile prin mijloacele de contact convenționale, sunt înlocuite de un sistem de mesagerie direct pe platforma Kros.ro. Astfel, toate discuțiile cu toți clienții sunt în același loc., asta reprezentând și un plus de siguranță în intermedierea tranzacțiilor.

Esti sigur ca vb cu o persoană juridică verificată și ai acces la toată arhiva conversațiilor. Kros.ro permite gestionarea și negocierea prețurilor între furnizori și clienții lor.

Pentru cei aflați la început de drum, bugetul este foarte important. Kros.ro îți oferă 90 de zile de gratuitate la pachetul de servicii Kros.Premium.

*Kros.ro nu percepe comision din vânzări.

Parallax

Vizualizari
2879
Conţinut
Parerea ta despre articol
1.436
Just for testing :

interaction: 0.86

popularity: 0.46

publishing: 2.89

expertise: 0.08

rating: 1.436

Content Marketing
SmileMedia nu ofera doar campanii. Functionam ca un digital newsroom capabil să creeze conținut de orice tip: grafic, text, foto, audio sau video.
Articole publicate : 1, 394
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri