Smile Media

[P] Karpatia Canalizări, tehnologia și utilitatea publică, totul într-un singur brand din Brașov

Karpatia Canalizări

Karpatia Canalizări este filiala companiei germane Kirchhof GmbH Kanalreinigung, una dintre cele mai mari companii de soluții pentru canalizări din Germania.

Din dorința de extindere, dar și pentru a acoperi o nevoie din regiune, Karpatia Canalizări a adus în județul Brașov cele mai noi tehnologii robotizate, produse de companii de top din Germania, pentru a oferi servicii de canalizare și reabilitare profesională, într-un mod organizat și competent.

Am adus tehnologia de la producătorii germani de top, având sisteme robotizate de curățare și inspectare canalizări ce depășesc ca performanță orice altă tehnică veche din industrie.

Pe lângă tehnologie, ne mândrim cu o echipă de meșteri cu o experiență îndelungată în activitate, care au deprins cunoștințe de specialitate și aptitudini remarcabile, reușind să răspundă cu profesionalism tuturor provocărilor pe care le întâmpină.

Echipa noastră de tehnicieni cu înaltă calificare și experiență poate inspecta și repara toate tipurile de sisteme de canalizare sau țevi de scurgere, indiferent de tipul de instituție sau clădire (clinică, spital, grădiniță, scoală, clădire de birouri, clădiri rezidențiale sau alte tipuri).

Care ar fi primul pas pentru a începe o colaborare în Brașov?

În primul rand, este necesară o soluție ce include curățarea și inspecția tehnică video CCTV, utilizând tehnologie robotizată de ultima generație, până la întocmirea raportului conform reglementărilor legale.

Înainte de inspecția optică se curăță conducta, respectiv canalul, deoarece posibilele daune sunt vizibile numai în stare curată. Efectuăm inspecțiile optice ale conductelor de apă uzată cu ajutorul vehiculelor de inspecție și curățare combinate.

În situația în care există blocaje, putem efectua reabilitarea punctuală cu roboți. Sistemul robotic cu comandă de la un pupitru suprateran poate fi echipat cu un spectru larg de scule.

Robotul înlătură numeroase obstacole din sistemul de evacuare a apelor uzate, cum ar fi depuneri, fisuri, rădăcini, obiecte din beton sau metalice etc.

Fiind un furnizor complet, putem asigura inclusiv service și asistență rapidă 24/7 pentru orice tipuri de intervenții urgente în județul Brașov.

Cui ne adresăm?

Ne adresăm gospodăriilor, dar și afacerilor locale din regiunea Brașov.

Afacerile ar trebui să aibă grijă de sănătatea clienților și a angajaților, prin reviziile constante a sistemelor de canalizare și scurgere, prevenind astfel depunerea de bacterii și materiale dăunătoare pe țevi, dar și eventuale inundații sau mirosuri neplăcute în locații.

Indiferent de problemă, echipa noastră execută cele mai variate lucrări în manieră profesionistă și la timp.

Deținem și dezvoltăm propriul parc industrial în județul Brașov, fiind o investiție și o asumare din partea companiei, din dorința de a avea continuitate și de a deveni un lider regional în sectorul de activitate.

Ne puteți găsi la adresa Zona Industrială Karpatia, Nr. 205, Olteț, Brașov sau pe www.karpatia.ro

Parallax

Vizualizari
147
Conţinut
Parerea ta despre articol
1.436
Just for testing :

interaction: 0.86

popularity: 0.46

publishing: 2.89

expertise: 0.08

rating: 1.436

Content Marketing
SmileMedia nu ofera doar campanii. Functionam ca un digital newsroom capabil să creeze conținut de orice tip: grafic, text, foto, audio sau video.
Articole publicate : 1, 394
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri