Denisa Crăciun

Joburi remote în IT: O firmă globală de servicii digitale de business caută specialiști

Thumbnail

O firmă globală de servicii digitale de business, care ajută companiile să livreze mai rapid produse, intră pe piața din România și vrea să recruteze specialiști IT din toată țara, conform unui comunicat transmis, miercuri, StartupCafe.ro.

Emergn caută în România profesioniști IT în diferite stadii ale carierei - de la roluri de Junior la cele de Senior – în domeniul programării (Java, .NET, JavaScript), Automatizare QA, Analiză de business și Delivery Management, dar și din alte domenii.

Angajații vor lucra direct cu clienții companiei, precum HP, SAP, Vodafone, gsk sau Astra Zeneca și vor avea acces la platforma Emergn de învățare prin colaborare și muncă.

Echipa va lucra într-un sistem 100% remote, de oriunde.

„Extinderea Emergn în România este în concordanță cu valorile companiei și cu istoricul său de stabilire a unei prezențe în țări care rezonează cu aceleași valori de bază, dar și cu dorința de a pune accentul pe talentul incredibil al profesioniștilor. România este o țară cu multe talente și cu o istorie bogată și va fi un centru cheie de excelență pentru angajați și pentru clienții noștri globali. De asemenea, România se aliniază foarte bine atât cu accentul pe care Emergn îl cultivă în ceea ce privește procesele tehnice, cât și cu ideea de concentrare asupra produselor, pe care Emergn le are pe piața serviciilor digitale de business și de transformare”, spune Alex Adamopoulos, CEO Emergn.

Compania vrea să dezvolte în România unul dintre principalele sale centre de livrare.

Parallax

Vizualizari
961
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri