Denisa Crăciun

Joburi în IT: O mare companie franceză vrea să angajeze 1.000 de specialiști în 2022

Thumbnail

O mare companie IT franceză, cu prezență puternică și în România, vrea să angajeze 1.000 de specialiști în IT în 2022, care vor avea flexibilitate 100% în modul de lucru, indiferent că e vorba de prezența fizică la birou, munca în sistem hibrid sau numai la distanță.

Pentalog este o companie specializată în furnizarea de servicii și soluții digitale la nivel global, cu peste 1.400 de ingineri IT și are 16 locații în Franţa, România, Republica Moldova, Germania, Statele Unite ale Americii, Mexic, UK, Ucraina şi Polonia.

În România, compania are aproape 600 de angajați, conform situației pe 2020, când a înregistrat o cifră de afaceri de aproximativ 178,2 milioane lei și un profit de peste 14 de milioane lei.

La noi, Pentalog operează prin firma PENTALOG ROMANIA SRL, cu sediul principal în orașul Brașov și are alte sedii secundare în București, Iași și Cluj.

Pentalog furnizează și servicii DevOps, SecOps, DataOps, precum și misiuni de consultanță pentru clienți din SUA, Franța, Germania, UK, Elveția, Belgia, Austria sau Suedia. 

În 2021, rata de angajare a specialiștilor IT a crescut cu 28% față de anul 2020, iar grupul Pentalog a recrutat programatori seniori din diverse orașe ale României, precum Timișoara, Oradea, Craiova sau Galați, susține compania.

Cei interesați de pozițiile deschise în cadrul companiei pot aplica AICI.

Pentalog vizează pentru 2022 o majorare de peste 30% a business-ului la nivel global, pe fondul accelerării digitalizării și a nevoii companiilor de a dezvolta produse inovatoare, mai ales în zona de sănătate, educație, retail sau e-commerce.   

„În acest moment, avem 16 birouri în toată lumea, peste 200 de clienți activi și 300 de proiecte în desfășurare, precum și  planuri concrete de a deschide noi sedii. Pentru 2022, ne-am propus să susținem creșterea de până acum și să ne mărim echipele cu 1.000 de colegi care să contribuie la planurile noastre de viitor în ceea ce privește accelerarea dezvoltării Pentalog la nivel global. Căutăm, în special, programatori PHP, .NET, Java, Mobile, Full- stack și Front-end, dar avem și o multitudine de alte poziții de leadership tehnic și product management deschise pe website-ul nostru. Și pentru că experiența de până acum ne-a demonstrat cât de important este să fim flexibili, toți angajații actuali și viitori ai Pentalog au libertatea de a-și alege modul de lucru care li se potrivește cel mai bine pentru a obține un randament optim și pentru a se simți în siguranță. Indiferent că e vorba de o prezență 100% fizică la birou, muncă în sistem hibrid sau numai la distanță, pentru noi este important să le asigurăm angajaților un echilibru între viața personală și cea profesională și un mediu în care să se dezvolte”, a spus Monica Jiman, Chief Customer Success Officer Europe & Asia Pentalog.  

Compania a încheiat în 2020 un paterneriat cu unul dintre cele mai mari fonduri de investiții americane din domeniul software și SaaS, Marlin Equity Partners LLC, care a și intrat în acționariatul grupului și despre care business-ul IT francez spune că îi aduce noi oportunități pe piața americană și în UK.

„Odată cu acest parteneriat, ne-am orientat mult pe proiecte digitale, SAAS, lucrând pentru clienți mari ca Adidas, Bitpanda sau Straighterline. Astfel de proiecte, în care folosim unele dintre cele mai noi tehnologii, presupun echipe agile și performante, de peste 50 de programatori, cu un nivel de senioritate foarte ridicat. Mai mult, aceste echipe sunt implicate în fiecare etapă a dezvoltării unui produs, de la idee, design, crearea unui produs minim viabil (MVP) până la dezvoltarea arhitecturii acestuia sau strategia de marketing. Datorită complexității acestor proiecte, căutăm constant să recrutăm profiluri de specialiști IT de top, cu un nivel înalt de expertiză și minimum 4 - 5 ani de experiență”, a mai spus reprezentantul Pentalog. 

Parallax

Vizualizari
801
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri