Smile Media

Despre întrebările și răspunsurile fundamentale în atragerea de capital

Thumbnail

În episodul 7 din seria “Startup Coach”, Cristian Munteanu, Managing Partner al fondului de investiții Early Game Ventures, revizitează subiectul atragerii de capital și formulează cele patru întrebări fundamentale la care antreprenorii trebuie să răspundă pentru a primi o investiție:

1. De câți bani este nevoie?

2. La ce este folosit capitalul respectiv?

3. Cât timp ajung banii atrași?

4. În ce punct se va afla compania după ce capitalul este folosit?

 

 

Noul episod răspunde, de asemenea, și la o serie de întrebări venite din partea publicului: Cum îți evaluezi propriul startup? Cum stabilești de câți bani ai nevoie și cât timp îți vor ajunge? Cum îți plănuiești perioada care urmează după investiție? Cum negociezi cu investitorii? Când trebuie să începi să faci fundraising? Cât durează tot procesul și care sunt principalii pași? Cine din echipa de fondatori trebuie să se ocupe de fundraising? Care este dinamica unei companii care crește din vânzări și care este dinamica unei companii care crește prin atragerea de investiții?

Spre finalul interviului este atins și subiectul Termsheet-ului, acel document de investiție care sumarizează termenii și condițiile în care se va face investiția. Dar acestui subiect îi va fi dedicat un episod special săptămâna viitoare.

Autor: Cristian Munteanu

Articol susținut de Early Game Ventures

Citește și celelalte episoade: 

Parallax

Vizualizari
817
Conţinut
Parerea ta despre articol
1.436
Just for testing :

interaction: 0.86

popularity: 0.46

publishing: 2.89

expertise: 0.08

rating: 1.436

Content Marketing
SmileMedia nu ofera doar campanii. Functionam ca un digital newsroom capabil să creeze conținut de orice tip: grafic, text, foto, audio sau video.
Articole publicate : 1, 410
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri